adem.xd
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Selam Buds 2 kulaklıgımda bi anlık bağlantı kopuyor bazen ikisinde bazen birinde daha 5-6 günlük nasıl düzelir?
Son düzenleyen moderatör:
Uygunlar ikisideBuds 2 pro kullanıyorum. Daha öncede buds pro kullandım. Eğer kulağına uygun şekilde takılmıyorsa sensör algılamıyor. Çözüm için ise uygun kulaklık ucunu takarak buldum. Telefon uygulamasından test et kısmından uygun uçları deneyerek hangisinin en uygun olduğunu bulabilirsin.
Teşekkürler üstad ama malesef sorun çözülmedi ve şimdide ses bi anda yükseliyor sonra geri yerine geliyor kb. Senide yoruyorum böyleO zaman sorun şu problemden kaynaklanabilir. Enerji verimliliği için power safe moduna geçebilir. Bu arada da bağlantı kopması yapabiliyor. Çözüm önerim Galaxy wearable>kulaklığı seçiyoruz>kulaklık ayarları > labs> oyun modu nu aktiflemen. Ek olarak Galaxy wearable uygulamasının pil seçeneklerinden kısıtlandı kısmında olmaması (yani derin uyku gibi durumda olmaması). Eğer çözüm olmaz ise buradan tekrar yazman![]()
Cihazın ayarlarını sıfırlarsanız sorun düzelebilir.Teşekkürler üstad ama malesef sorun çözülmedi ve şimdide ses bi anda yükseliyor sonra geri yerine geliyor kb. Senide yoruyorum böyle
Malesef düzelmiyorCihazın ayarlarını sıfırlarsanız sorun düzelebilir.
HayırBildirim geldiğinde mi oluyor?
Hocam son önerim ve çözeceğini düşünüyorumMalesef düzelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır
Telefonun nedir ?
Ses algılama bende yokki proda varHocam son önerim ve çözeceğini düşünüyorum
Galaxy wearable uygulamasına girdiniz ve kulaklığı seçiyorsunuz.
Ses algılamayı kapatıyorsunuz. 360 derece ses açık olacak ama baş takibi kapalı olacak.