Bu Yüzük Bambaşka Birşey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
image001sm3.gif

(Yeni çıkacak bu yüzükler sayesinde, doğum günlerini, evlilik yıldönümlerini unutmayacaksınız. Son 24 saat içinde her saat, parmağınızı 10 saniye boyunca 120 dereceye kadar ısıtıyor. )

Kaynak : Gelen Kutum

mucak

Asistan
Reaksiyon puanı
7
120 derece mi yuhanız :D ya adam uyurken bu alet adamın parmaanı yakarsa.
Yok izin vermiom piysaya çıkamaz:) CE ye aykırı :P

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Zaten öyle bir sorunum yokta :) Kimse sanırım acı cekmek istemez 120 drc yakar kül eder adamı :)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
yüzük parmakta sıkıştı diyelim mekanizma bozuldu 1O sn içinde ısıyı kesmedi ne olacak :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Elbruz46 dedi ki:
yüzük parmakta sıkıştı diyelim mekanizma bozuldu 1O sn içinde ısıyı kesmedi ne olacak :D

Doğum gününü dert eden sevgilinin kafasına hediye olarak tava inecek başka ne olabilir?

mucak

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Elbruz46 dedi ki:

Bak bu doğru :D nolcak adam yedi ayvayı :)

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Elbruz46 dedi ki:

düşünsene " bu yüzük 10 sn içinde kendini imha edecektir diye bir uyarı verdiğini " hahahahaha aha z*çtık

buldum buldum ya yanımızda sürekli bir şişe su taşıyıp yüzüğü parmağımızda soğutacağız su ile yada üstüne tüküreceğiz +( +(

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
telefonun ajanda bölümü denen bişey var. hiç gerek yok bu tür şeyelre. Allah bilir kaç para. o kadar parayı ver hem de yanarak geber. yek yaaa. mis gibi telefonu alırım hem bir sürü özelliği var hem de eminim daha ucuzdur. (tabii bu yüzük arama yapmıyosa) :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
doğumgünler yıldönümleri hatta bazıları için abartıp aydönümleri sevgililer günü vs vs gereksiz şeyler.sadece kutlu olsun demek de yeterli bence

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
corpuscallosum dedi ki:
doğumgünler yıldönümleri hatta bazıları için abartıp aydönümleri sevgililer günü vs vs gereksiz şeyler.sadece kutlu olsun demek de yeterli bence

hihihi ben hergün kutlatıyorum :P