''Wolfred1ght''
Profesör
- Katılım
- 7 Ocak 2021
- Mesajlar
- 2,214
- Reaksiyon puanı
- 2,290
- Puanları
- 293
Bu yaz eğer kısıtlamalar biterse ne yapacaksınız?
Reis umarım hepsini gerçekleştirirsin, Ben evimde video oyunları oynamaya devam edeceğimBen herkesin zaman denen bir nehirde olduğunu düşünüyorum.Bu nehirde herkesin kendi bölgesi var.Bugüne kadar zamandan yeteri kadar faydalanamadım.Çünkü imkanlar kısıtlı idi.
Lakin şimdi bu yaz radikal bir şekilde tembelliğin sonunun olmayacağını ve bunun için kendi yeteneklerim doğrultusunda gelişmeye çalışacağım konusunda karar aldım.
Edebiyat ve Resimde iyiyim.
Eğer ileride Resim yeteneğim ile ilgili bir meslek grubuna girersem bu konuda biraz daha iyi olmam gerek.Farklı meslek seçersem de bir kenarda durur.Hobi olarak yaparım
Sözlü için az edebiyat hocasına methiye dizmedik geçen sene(İleri de çok yarar sağlayacağını düşünüyorum. )
Derslerde 9. sınıf hiç yok.10.sınıfı ise şimdiden unutabilirim.Bunları çalışmak mahiyetinde 2 yada 3 aylık her gün fazla çalışmamak şartıyla derslerle haşır neşir olacağım.
Eğer Kısıtlamalar kalkarsa Arkadaşlarla (6 kişiyiz.) Bisiklet turu,Doğa yürüyüşü,Semaver vbs yapacağız.
Bir yere çırak olarak girmeyi de bu yaz planına dahil ettim.
Yaz sonu umarım hepsini yapmış bir şekilde buraya gelebilirim.