Ne olduğunu anlamadım.***t ? bilerek sansürlü yazdım
Ne olduğunu anlamadım.***t ? bilerek sansürlü yazdım
Bende anlamadım ?Ne olduğunu anlamadım.
ilk harfi m, 2. harfi a, 3. harfi Sivas'ın ilk harfiNe olduğunu anlamadım.
Anlıyorum, ve bu küfür değil. Ya da argo.ilk harfi m, 2. harfi a, 3. harfi Sivas'ın ilk harfi
ban yeme riski var amaAnlıyorum, ve bu küfür değil. Ya da argo.
Evet katılıyorum.ban yeme riski var ama
ben de ?Bu yaşıma geldim hala malum şeyi yapıyorumahshhdhaaja
Kaç yaşındasın?ben de ?
Korkuyorum...noktayı doldurun bakalım bu yşınıza geldiniz hala neler yapıyosunuz
Malum şey dediğin tuvalette yapılan değil mi?Kaç yaşındasın?![]()
20Kaç yaşındasın?![]()
aklıma gelen ama Allah Şükür Artık Yapmıyorum Ve İzlemiyorumBu yaşıma geldim hala malum şeyi yapıyorumahshhdhaaja
Tuvalette yapılacak şeyler fazla. Hangisini diyorsun?Malum şey dediğin tuvalette yapılan değil mi?![]()
Tuvalette 3 şey yapılır, bir duş almak, 2 boşaltım, 3 el yüz yıkamak. Başka ne yapabilirsin ki? ?Tuvalette yapılacak şeyler fazla. Hangisini diyorsun?![]()
Çatlicam ne yapıyonuz?Ben bi kere izlerken anneme yakalanmıştım evde 3 gün annemini yüzüne bakamadım
4. seçeneği de ben eklemek istiyorum: m*stTuvalette 3 şey yapılır, bir duş almak, 2 boşaltım, 3 el yüz yıkamak. Başka ne yapabilirsin ki? ?
sj anla artıkÇatlicam ne yapıyonuz?
hatay'ın plakasıÇatlicam ne yapıyonuz?
Boşaltım yapmanın da farklı farklı türleri var. Hangisini diyorsun?Tuvalette 3 şey yapılır, bir duş almak, 2 boşaltım, 3 el yüz yıkamak. Başka ne yapabilirsin ki? ?
hatay'ın plakası
Boşaltım yapmanın da farklı farklı türleri var. Hangisini diyorsun?sjdhdhhsj
Tamam anladım. Konuşmayı bitirebiliriz.sj anla artık
Ya arkadaş 26 + 6 - 1 işte.Çatlicam ne yapıyonuz?
26+6=1 iseNot; 26 + 6 = 1 iken bu işlemin sonucu 0 değildir![]()
Ya arkadaş 26 + 6 - 1 işte.
Not; 26 + 6 = 1 iken bu işlemin sonucu 0 değildir![]()
Sizin kafada baya güzelmiş.Ne içiyorsuunuz?26+6=1 ise
7x0=5x0
0=0
7=5
![]()
Aynı anda içince dişlerinize vuruyor ve buda dişlerden beyninize doğru bir şarhoşluk etkisi bırakıyor.