Bu yaptığınız ayıp değil mi?

maydanoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konulara verdiğim cevaplar işinize gelmediği için, yok bu konuya cevap yazmak için 100 mesaj yazmış olman lazım gibi saçma uyarılarla aklınız sıra cevap yazmamı engelliyorsunuz. Bu zihniyetin demokrasi anlayışı bu zaten. Benden olmayan, benim gibi düşünmeyeni susturmak. Bu çok yanlış ve ahlaki olmayan birşey. Îsterseniz üyeliğimi silin. Toptan kurtulmuş olursunuz.:icon_-1:

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İlgiç olan ise yasakçılığa duruşu ile ilgili haberleri kaçırmayan bir site urası ama içeri girince gerçekte yassahçı olduklarını görüyorsun. Takma kafana işini gör sor sorunu ve git fazla üstlerine düşmeye değmez..

maydanoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlgiç olan ise yasakçılığa duruşu ile ilgili haberleri kaçırmayan bir site urası ama içeri girince gerçekte yassahçı olduklarını görüyorsun. Takma kafana işini gör sor sorunu ve git fazla üstlerine düşmeye değmez..

Ben kimsenin üzerine gitmiyorum. Demokratik cevap hakkımı kullanmak istiyorum.:)

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
söylemine sonuna kadar katılıyorum. fakat işin içine girince hiçde öyle olmuyor. bence demokratik hakkını kullan en az bunun yarısı kadar işleyecek bi forum yap. kendin yaşa bu deneyimi.

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Hayır biz sizin cevap yazmanızı engellemiyoruz. Eğer engellemek isteseydik mesaj sınırı getirdiğimiz yerleri forumdan tamamen kaldırırdık. Biz sadece foruma üye olup ortalığı karıştırmak isteyen kişilere karşı bir önlem aldık. Çünkü kendini bilmeyen kişilerin yazmış olduğu mesajlar sitemizin başını çok ağrıtabilir hatta kapatılma gibi bir durumla karşı karşıya kalabilir.

Öyle bir şey olduğunda bunun sorumluluğunu o mesajını yazan kişiler üstlenir mi sizce?
Ben cevap vereyim onlar hayatlarına hiçbir şey olmamış gibi devam eder.

Sizden tek beklediğimiz biraz daha anlayışlı olmanızdır SDN'nin değerli üyeleri.

maydanoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır biz sizin cevap yazmanızı engellemiyoruz. Eğer engellemek isteseydik mesaj sınırı getirdiğimiz yerleri forumdan tamamen kaldırırdık. Biz sadece foruma üye olup ortalığı karıştırmak isteyen kişilere karşı bir önlem aldık. Çünkü kendini bilmeyen kişilerin yazmış olduğu mesajlar sitemizin başını çok ağrıtabilir hatta kapatılma gibi bir durumla karşı karşıya kalabilir.

Öyle bir şey olduğunda bunun sorumluluğunu o mesajını yazan kişiler üstlenir mi sizce?

Sizden tek beklediğimiz biraz daha anlayışlı olmanızdır SDN'nin değerli üyeleri.

Öncelikle, beni dinleyip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Belli bir konuda form üyeleri ayni yönde düşünmeyip , konu hakkındaki tepkileri ve fikirleri ayrı olabilir. Demokratik bir forum ortamında , kişilik haklarına saygılı, kırıcı,üzücü olmadan fikirleri açıklamak, bilgilendirmek ve bilgi almak birinci koşuldur. Ben yeni bir üye olarak 8 tane mesajım vardı. 100 adet mesajınız varsa cevap yazın demek, aradaki sayı farkına göre, hiçbir zaman cevap yazmayın manasına gelir (herhalde). Bu durumun düzeltileceği ümidiyle, iyi çalışmalar dilerim.:)

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Konulara verdiğim cevaplar işinize gelmediği için, yok bu konuya cevap yazmak için 100 mesaj yazmış olman lazım gibi saçma uyarılarla aklınız sıra cevap yazmamı engelliyorsunuz. Bu zihniyetin demokrasi anlayışı bu zaten. Benden olmayan, benim gibi düşünmeyeni susturmak. Bu çok yanlış ve ahlaki olmayan birşey. Îsterseniz üyeliğimi silin. Toptan kurtulmuş olursunuz.:icon_-1:

haklısın sana katılıyorum. en çok konuşulması gereken konularda yapılan bu kısıtlama çok anlamsız.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
bir sanie şimdi.senin mesaj yazmanı engelleyen sistem mi?yani sistem mi izin vermiyor mesaj yazmana.yoksa üyeler mi sana böyle dedi anlamadım.Eğer sistem izin vermiyorsa bana örnek bi konu gösterir misin merak ettim böyle bir şey var mı diye..

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yeni üye olduğumda bende de vardı o sınırlama.Foruma alışma süresi için koymuşlar sanırım.Yanlış bulduğumuz şeyleri eleştirmek tabii ki hakkımız,kuralların tümünü sevmek zorunda da değiliz,ama uymak zorundayız.

Soci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi tamam sen haklı olabilirsinde bu kadarda agır konuşulmaz ki.

a4tech

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"fazla demokrasiyi, sevmiyorum; suistimal ediliyor."

- Berkin Bozdoğan

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Chimera'nın açıklaması gayet yeterli aslında hala soru olması ilginç

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88

chimera abi/abla sana %100 katılıyorum :whistling:

accfur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu ikinci mesaji olan bi uye olarak bu tarz yapamadigimiz seyleri nerden ogrenebilirim acaba? baktim ama bulamadim....

accfur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forum Kurallari'ni okumustum da mesela bu ustteki kural orda yazmiyor ???

nofearman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle, beni dinleyip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Belli bir konuda form üyeleri ayni yönde düşünmeyip , konu hakkındaki tepkileri ve fikirleri ayrı olabilir. Demokratik bir forum ortamında , kişilik haklarına saygılı, kırıcı,üzücü olmadan fikirleri açıklamak, bilgilendirmek ve bilgi almak birinci koşuldur. Ben yeni bir üye olarak 8 tane mesajım vardı. 100 adet mesajınız varsa cevap yazın demek, aradaki sayı farkına göre, hiçbir zaman cevap yazmayın manasına gelir (herhalde). Bu durumun düzeltileceği ümidiyle, iyi çalışmalar dilerim.:)
çok güzel demişsin

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Süper Modum Chimera'nın konuyla ilgili cevabı bence yeterlidir arkadaşlar.

sidefect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım işine geliyorsa burada takılır keyfini çıkarırsın..Yok eğer burada özgürlük yok !demokrasi istiyorum filan diye saçma isteklerde bulunacaksan kapı orada...

sonuçta bedava bir forum..İşine geliyorsa!kimse kimsenin nazını çekmeye mecbur değil..

lik@ble06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Burası Sdn arkadaşım daha öğrenemedin mi;)

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Abi ben şimdi yeni üyeyim yazamayacakmıyım.Aydınlatırmısınız.
(aman aydınlatmayın bide kovulup dayak yemeyelim]

maydanoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:icon_-1:
Arkadaşım işine geliyorsa burada takılır keyfini çıkarırsın..Yok eğer burada özgürlük yok !demokrasi istiyorum filan diye saçma isteklerde bulunacaksan kapı orada...

sonuçta bedava bir forum..İşine geliyorsa!kimse kimsenin nazını çekmeye mecbur değil..

Bu forumda kapıyı göstecek kişilerin içinde adın bile okunamayacak sıradasın herhalde. Yerini bil. Demokrasi gibi anlayamayacağın kavramları şırıngayla verseler, içinde tutamazsın. Doku uyuşmazlığı olur. Haddini bil. Terbiyeni takın.:icon_-1:

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
O kadar çok var ki ortalığı karıştırmak için üye olur olmaz konu açan .....

O yüzden bu uygulam a çok iyi bir uygulama.

Bi sefersinde yeni bir üye arkadaşımız benden rica etmişti ben açmıştım o bölüme konuyu :) Sende böle yapabilirsin ;)

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4 tane yorum yazdım yayınlanmadı.100 den dolayı.
bestenin yazdıkları gibi birisinin bu sitenin ana fikrini
oluşturduğunu bilsem giderim...
(bu akşam giderim.beni kimse tutamaz.sen tutamazsın yıldızlar tutamaz)
chimeranın söyledikleri ..her tarafta aynı olması gerekmiyormu?
yazdıkların soru gerektirdiği için soruyorum yoksa padişahım çok yaşa.

beste sonradan gelenleri ve beni zan altında bıraktığı için söyledim.
yani bakış açısı hem ben içine alıyor almasa bile rahatsız olurdum.
yoksa +şikayetçi değilim

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
100 tane saçma sapan yorum yazmak pek de zor değil.. Ben bu sitede 200 yorumlu olan birinin 2000 yorumlu olan birinden daha fazla bilgiye sahip olduğunu biliyorum. Aslolan mesaj sayısı değildir.. Ama tabi siteye girip cıngar çıkaracak bir konu açıp bir daha uğramayacaklar için güzel bir uygulama. + ve - yönleri birbirini nötürlüyor bana göre..

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Değerli Dostlar,

Forum gibi herkese açık bir platformda oluşabilecek sorunları engellemek için değişik süzgeç mekanizmaları geliştirmemiz gerekiyor. Bunların bazıları iyi bazıları da kötü olabilir.

Sonuçta burayı daha rahat kullanın diye bu tür işlerle uğraşıyoruz. Herkesin iyiliği için düşündüğümüz şeyler uygulamada sorunlar çıkartıyorsa bunlarla ilgili düşüncenizi "yasakçı zihniyet, işlerine gelmiyor" şeklinde değil "bunu yaptınız ama falanca kişileri de engellemiş oluyorsunuz, böyle yaparsanız daha iyi olabilir." şeklinde belirtirseniz muhteşem olmaz mı?

Eleştirin, ama eleştirinin ardından bir öneriyle gelmiyorsanız, bu eleştiri çok işimize yaramayabilir. Çünkü sorunu bilmek, tek başına meseleyi çözmüyor. Önerilerinize açığız, hatta bunu sizden rica ediyoruz.

Birçok okurumuz birkaç saatlik kullanımdan sonra burayı terk ediyor; ama biz ShiftDelete.Net ile yaşamaya devam ediyoruz. Dolayısıyla dışarıdan bakan gözlerin gördükleri bizim için çok değerli. Bizle bunları da paylaşmanızı rica ediyoruz.

Güzel günler bizlerle olsun.

leo1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:icon_-1:

Bu forumda kapıyı göstecek kişilerin içinde adın bile okunamayacak sıradasın herhalde. Yerini bil. Demokrasi gibi anlayamayacağın kavramları şırıngayla verseler, içinde tutamazsın. Doku uyuşmazlığı olur. Haddini bil. Terbiyeni takın.:icon_-1:

Arkadaşım sanırım sen daha önce herhangi bir forumda,herhangi bir yöneticilik yapmadın-ki bu kuvvetle muhtemel- ve bu yüzden forumda bir düzen sağlamak için bu tür yollara başvurulduğunu anlamakta güçlük çekebilirsin.Ki sen daha bu konuya bile bu kadar seviyesi düşük bir mesaj yazıyorsan kaldı ki başka konularda nasıl bir mesaj yazarsın muamma?İşte bu tür seviyesiz mesajları önemli konularda engellemek adına uygulanan bir yoldur.Umarım anlarsın ve demokrasiyle herhangi bir ilgilisinin olmadığını da anlarsın...