Bu Virüsü Nasıl Aşarım

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar genelde makineme virüs girdiğinde temizlemede sıkıntı yaşamıyorum hiç olmadı format atıyorum fakat öyle bir sorun oldu ki aşamıyorum.
Amvo.exe adlı bir virüs bulaştı pcye araştırdım combofix.exe adlı virüs temizleme programı ile güvenli kipta çalıştırıp tarama yapınca siliyor deniyor başarılı olmadı makineyi yedekleyeyim diyorum format için hem flash diskimde hem de taşınabilir hdd de bulaştı makineyi yedekleyemiyorum ağzına kadar dolu silemeyeceğim günlerin emeği internetten çektiğim şeyler var dvd writer da bozuldu nasıl yaparım da bu virüsü aşarım bilen varmı acaba

mesela şirketteki pcyede bulaştı combofix.exe adlı program ile siliyorum flash diski takıyorum yine geliyor.flash diski formatlıyorum formattan sonra yine bulaşıyor tam bir virüs manyağı oldum :S

yardım lütfen

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya çok sağol chimera siteye bakmak aklıma gelmemişti demekki bakmak lazımmış

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Rica ederim.

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kullanıcı notu : bizzat denedim ve artık amvo.exe virüsüm yok :D tekrar tekrar tşk ederim

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
souris46 dedi ki:
kullanıcı notu : bizzat denedim ve artık amvo.exe virüsüm yok :D tekrar tekrar tşk ederim

Bizde tekrar tekrar rica ederiz ve görevimiz diyerek aradan usulca çekiliriz. :)

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Vista kullanarak virüslerin çoğundan virüs korumasına gerek duymadan korunabilirsiniz. Özellikle Spyware'ler kesinlikle sisteme giremiyor....

asimileci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaspersky + spyware doctor kur virüsün kralını siler
tek geçerim bunları tek tek