Bu Virüse Kanmayın

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Son birkaç gündür özellikle de MSN’den kullanıcılara gelen kısa bir ileti birçok kişiyi paniğe sevk ediyor.

Kişilere gelen “Gizlice çekmişler seni. Elimde çok kötü görüntülerin var” mesajı herkesi korkutmuş durumda.Genellikle kişi listenizde çevrim dışı olarak görünen kişilerden gelen bu mesaja dikkat edin. Bilgisayar uzmanlarının uyarısına göre çevrim dışı olarak gelen bu iletiye cevap vermek sizin de bilgisayarınıza virüs bulaştırıyor ve bilgisayarınızı kullanılmaz bir hale getiriyor.:cursing::cursing::cursing:

“ERKEK ARKADAŞIMLA ARAM BOZULDU”

Bu iletiyi alan bir başka kişi de Berna Özkan. Özkan’ın başına gelen olay traji komik cinsten: “Erkek arkadaşımla ortak bir arkadaşımızın evinde otururken, sınav sonucuma bakmak için evindeki bilgisayarı kullandım. Haliyle MSN’de kim var kim yok bakmak istedim. Erkek arkadaşım da yanımda oturdu. O sırada MSN üzerinden çok yakın bir arkadaşımdan bir ileti aldım. İletide “Gizlice çekmişler seni” yazıyor ve bu ileti sürekli geliyordu. Arkadaşıma yanıt yazdığımda çoktan çevrimdışı olmuştu. Erkek arkadaşımın yüzünün şekli bir anda değişti ve bir tartışma yaşadık”:laugh::laugh:

VİRÜS HENÜZ ÇOK YAYGIN DEĞİL

Yaptığımız araştırmaya göre bu virüs henüz çok yaygın değil. Bilgisayarla ilgili forumlara baktığınızda sadece konuyla ilgili olarak bir-iki bilgi yazıyor.

ENGELLEYİP SİLİN

Uzmanlara göre kişileri paniğe sürükleyen bu ileti sayesinde kullandığınız MSN adresi de kontrolden çıkıyor ve kişi listenizdeki herkese bu korkutan mesaj gönderiliyor. Onun için bu mesajı siz de görürseniz, kişi listesinden gelen bu mesajı yanıtlamayın ve arkadaşınızı engelleyip silin.:thumbup::thumbup::thumbup:

Engin DAL
veteknoloji

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Uzmanlara göre kişileri paniğe sürükleyen bu ileti sayesinde kullandığınız MSN adresi de kontrolden çıkıyor ve kişi listenizdeki herkese bu korkutan mesaj gönderiliyor. Onun için bu mesajı siz de görürseniz, kişi listesinden gelen bu mesajı yanıtlamayın ve arkadaşınızı engelleyip silin

bunu diyen hangi uzman :glare::glare:

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aydınlattığın için saol.Çok yaygınlaştı böyle virüsler her geçen gün bir yenisi ekleniyor tedbiri elden bırakmamak lazım.:)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bana oldu
Ben kanarmıyım :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
peter seni biliyoz canım :D

imla kurallarına dikkat ediyoruz, başlık düzeltildi

güzel konu

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bir arkadaşımınkine bulaştı İkide bir bana bu yazıyı gönderiyordu. Bıktım engelledim. Kaspersky kurdu düzeltti.

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bilgilendirdigin için teşekkür ederim bilmiyordum ögrendigim iyi oldu sagol

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
bana da geldiydi de dosya falan göndermediği için virüsten şüphelenmedim :D seni gizlice çekmişler demişti sadece ve çevrimiçi birimden gelmişti ne çekmişler neyi çekmişler dedim sonra gitti net cafedeydim neyse ki :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
SDN'nin böyle bir makalesi yok muydu? Okumuş gibiyim çünkü. :)

Bu arada dikkat etmek lazım.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Evet dedikleri doğru bana da geldi üst üste,,Malum alıştığımız için hiç oralı bile olmadım..

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
baana hiç gelmedi amca benim hiç virüsüm olmadı :(
nasıl heycan verici bişymi bu :D:D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
bu devirde babana güvenmicen diye boşuna dememişler :D bilgi saolasın hocam :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
yarası olmayan Gocunmaz :) Bi Fesatlık eden yoksa Bu Virüsün Meydana getirdiği yazıdan da Korkmasına Gerek yok :) :)