Bu Virüs İçin Ne Yapabilirim?

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarıma bir virüs girdi.Virüs programı olarak Avast Antivirüs 4.8 kullanıyorum.Antivirüs programım o virüsü buluyor ama sil diyince bu virüsü silmek tehlikeledir falan diyor.Ben yinede bu virüsü siliyorum ama tekrar tekrar buluyor.Ben kısaca size resimle anlatayım.

1)
83534398km5.jpg

2)
42921739br9.jpg

3)
88823282uk2.jpg

Şimdiden Teşekkürler.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Avast söylemiş zaten açılışta tarama yap diye program ayarlarından açılışta tarama yap seçeneğini seç yeniden başlat bilgisayarını gelen virüs uyarılarına F2 ile devam et ;)

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı şey değilmi ha başlangıçta silmiş ha normalde

Zebedee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avast kullanmadim, ama eger, işletim isstemi acilmadan tarama yapiyorsa aynisey degil. Cunku isletim sistemi basladiktan sonra programlarin calisabilir duruma geldiginde senin virüsün coktan aktif hale gelmiş oluyor bile. o yüzden bilgisayari baslamadan önce taramak yada Güvenli modda taramak, normal taramak ile ayni degildir.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
çok dandik bir anti virüs kullanıyon kasper i seç avast benim bilgisayarıma virüs sızdırdı kasperde böyle birşey yok bilgisayarını taratırsın çıkan virüsü 100 de 100 siler genede sana kalmış

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hayır bak normalde silerse şu anda resmidede göründüğü gibi msn,utorrent,winamp programları açık avast boşuna orda belirtmemiş bilgisayar açılınca sil çünkü program açık olmuyor

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ohh lime wire de kullanıyon tabi virüs girecek... dediğimi yap rahat et

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
aynı şey değilmi ha başlangıçta silmiş ha normalde

Aynı şey değil biri normal işletim sistemi açıkken silme işlemi biri daha sistem açılmadan virüsün sistemi sıkıntıya sokmaya başlamadan önce silme. Ayar panelinde açılışta silmeye programla diye bir yer onu seç restart at siler muhtemelen...

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama kaspersky lisans sorunu falan oluyor hemde kastırıyor bilgisayarı

Core Quart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadasım bence ms dos da bır sılme program hazırla onunla sıl derım olusuturamassan bana maıl at ben sana gore yazı vereyım

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
unlocker isimli bir program var, onu yükledikten sonra sağ tıklayıp unlocker de, kilitleri aç ve sil, garantili silme yöntemi:)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Windowstay ken netfet etiğim antivirüslerden biridi.Üstelik yanlış alarımda verebiliyor.Başlat de çalıştır çıkan kutuya mrt.exe yaz gerisi kolay.Acaba virüs çıkacak mı?

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Görev yöneticisinden virüsün işlemlerini sonlandırınca silmek sorun olmaz gibi geliyor. Tabi hangi işlemin ne olduğunu görmek için procexp kullanmak gerekiyor.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Avast yerine Avira Antivir kullan daha güvenli eğer ücretisz istiyorsan. Kaspersky diyeceğim şimdi aynı şey değil çünkü ücretli yani ücretsiz sürüm yok.

katilberry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Moruk ad-aware yükle tarat heryeri bi güzel temizle sonra limewire msn winamp ve diger internet baglantılı programları ve tarayıcını kontrol et.
virüsü silersin fakat tekrar yukler o kendısını...avast'ada güvenme bence

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Moruk ad-aware yükle tarat heryeri bi güzel temizle sonra limewire msn winamp ve diger internet baglantılı programları ve tarayıcını kontrol et.
virüsü silersin fakat tekrar yukler o kendısını...avast'ada güvenme bence

Kardeşim Bir Şeyi Söyliyeceksen Doru Düzgün Söyle.Moruk Demene Gerek Yok.Forum İçinde Argo Kelime Kullanma.;)

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
durun bende bisey onericem :D
gizli klasörleri gosterebiliyorsan Bilgisayarım a gir klasörler e tıkla.Yan tarafta arastır görünümü çıkacaktır. Daha sonra araçlar/klasör seçenekleri görünüm sekmesi 'korunan işletim sistemi dosyalrını gizle' secenegini deaktif yap uyarı verecektir Tamam de geç.
klasor gorunumunde c sürücüsü içine gir. autorun.inf dosyasını, .cmd uzantılı dosyaları sil. sonuc olarak asagıdaki dosyalar kalsın, diğerlerini sil [kalanlar işletim sistemi dosyaları]
adszko4.jpg

Sistemim temiz ;)