Bilinmeyen Şarkıcı Ve Şarkı İsimlerini Bulalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dark_phoenix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütün yaz boyunca radyo fenomende çaldı, diğer bütün radyoların top 40 larınada baktım bulamadım çünkü şarkı ingilizce değil, bu şarkının ismini bilen varsa çok yardımı dokunur şimdiden teşekkürler:
http://www24.zippyshare.com/v/11118161/file.html
NOT: sesi biraz açmanız gerekebilir kayıt biraz kötü.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
bütün yaz boyunca radyo fenomende çaldı, diğer bütün radyoların top 40 larınada baktım bulamadım çünkü şarkı ingilizce değil, bu şarkının ismini bilen varsa çok yardımı dokunur şimdiden teşekkürler:
http://www24.zippyshare.com/v/11118161/file.html
NOT: sesi biraz açmanız gerekebilir kayıt biraz kötü.
Ses kaydı çok kötü ama melodi anlaşılır şekilde, bilen bili varsa parçayı tanıyacaktır.
Ayrıca Fenomeni çaldığı parçaları sitesinde tanıtmadığı için kınıyorum bende bikaç parça dinledim ama parçaların kime ait olduğu bilmiyorum:D

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
yeni renault kangoo nun 2.nci reklamında adam diyo bluetooth ta var.sonra şarkı yolluyor arabaya ilk yabancı rap yolluyo bass lı sonra yanlış oldu diyo,işte ben o rap şarkısını arıyorum hiç bir yerde bulamadım

Türk reklamında bu

LiL' JON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar number one fm de dewamlı çalan bir parça var sözlerinden anladığım kadarıyla ı say felan diyor bayağı hareketli bir parça dance şarkısı yani. top 40 ta 28 numara flandı bir ara ama ben bulamadım listede yardımcı olur musunuz??????

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
524
Yasak aşkım benim,sevdalım benim,ölümüne sevdiğim...bu şarkıyı bugünden beri arıyorum.Ama benim duyduğum kişi değil söyleyenler.Bu şarkıyı kim söylüyor?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu şarkıyı herkes söyleyebilir nasıl bir sorudur bu? :)

Celal Oğul'un yorumuna bir bak.

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
524
o değil işte başka.Başka birinden duydum.Belki söyleyeceginız ısım benım duydugum olabılır diye sordum ben

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Herkese salam

Daha önce de azerbaycan türkçesini öğrenmek için bi konu açmıştım ama başarılı olamadım

Neyse konumıuz o değil

Dün müzik arşivimi karıştırırken bi parça dinledim. Malatyastyle'in yalan isimli parçası. Sonunda azeri bir bayan bir şarkı söylüyor acaip güzel sözler. Ama naptıysam kim söylüyor veya şarkının tamamını bulamadım.Sözleri şöyle;

Kaş ola o çağlar yenede.
Gül aça o bağlar yenede.
Sensiz üzüm gülsede bunu bil.
Sensiz ürek ağlar yenede

Bahsettiğim malatyastyle parcası

http://www.youtube.com/watch?v=j_xu5xBW_CE

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
12 den vurmuş Ahky.. bize de dinlemek düşer bu yahşi sesi:)

LiL' JON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-arkadaşlar bu yeni renault kangoo da bir parça çalıoyor. hani kadın bluetoothla yanlışlıkla hiphop parça atıyor adını bilen var mı. link yok kusura bakmayın xD

2-cnbc-e finans cafede kadın haberleri sunarken fonda hiphop parça çalıyor. aynı zmanda ntv sporda maç biletini gösterirken de çalıyordu o şarkı adı nee acaba????

FBI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

bilen varsa şarkının ismini söyleyebilirmi?
iyi akşamlar