Bu Uyarıyı Anlamadım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ekrntsvr.jpg

Moderatör arkadaş tarafından yukarıda görüldüğü gibi uyarı aldım.Ancak cevabım reklam olarak nitelendirildi.Oysa ki ben bu yorumda reklam olarak bişey göremedim.:yes:
Eğer böyle yorumlarım reklam olarak nitelendirilip uyarı alacaksam yorum yazmamın anlamı kalmaz.:huh:
Yorumum:
ekrnts23.jpg

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
reklamla alakası yok cezanın kısa zamanda duzeltırler inşallah

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
İyi de aldığın şey ceza değil, uyarı. Bu kavramlar çok farklı şeyler. Uyarının üye açısından hiç bir götürüsü yok. Gene de haksız yere almışsan buna karşı çıkman doğal bir sonuç ama onda da yöntemin hatalı. Bu tip durumlarda bu tarz başlıklar açmak yerine ilk adımda süpermoderatörlerle özel mesaj yoluyla irtibata geçilmeli; eğer gerekli çözüm gelmezse site adminlerine sorunu iletmeniz gerekirdi. Uyarıyı hangi arkadaş hangi nedenle verdiğini şu an net bilmediğimden şunu söyleyebilirim ki ortada bir yanlışlık varsa (sonuçta moderatörler de insan) en kısa sürede düzeltilir.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İyi de aldığın şey ceza değil, uyarı. Bu kavramlar çok farklı şeyler. Uyarının üye açısından hiç bir götürüsü yok. Gene de haksız yere almışsan buna karşı çıkman doğal bir sonuç ama onda da yöntemin hatalı. Bu tip durumlarda bu tarz başlıklar açmak yerine ilk adımda süpermoderatörlerle özel mesaj yoluyla irtibata geçilmeli; eğer gerekli çözüm gelmezse site adminlerine sorunu iletmeniz gerekirdi. Uyarıyı hangi arkadaş hangi nedenle verdiğini şu an net bilmediğimden şunu söyleyebilirim ki ortada bir yanlışlık varsa (sonuçta moderatörler de insan) en kısa sürede düzeltilir.
Bende zaten ceza demedim dikkat edersen.
Uyarı nedeni resimde yazıyor:)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Uyarıyı veren [MENTION=103562]hüzün_lü[/MENTION]. Uyarıyı kaldırdım..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sorun hallettiğimize göre, konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...