Bu torrent siteleri hakkında düşünceleriniz!

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bir kaç torrent sitesine üyeyim bazılarında uploaderlik yapıyorum fakat ben en güncel paylaşımları mzk flm vs. indirmek istiyorum. Aktif olduğum bir kaç site var. Fakat bunlara hergün girmek paylaşımlara bakmak baya uğraştırıyor ve zamanımı alıyor. Uyduruktan paylaşımlar çok olduğu için. Zaten artık günde 2-3 saat pc başındayım. Aktif olduğum bu siteler arasında bazılarını elememe yardımcı olur musunuz? Ayrıca Tavsiye torrent siteleriniz varsa alabilirim.

1.Leechturk
2.Turktorrent
3.Torrent-Ultra
4.Torrent-Cell
5.Turknova

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Tavsiye zamunda Çünkü Ilk dosyalar Zamunda ya düşüyor sonra bu siteler çekiyor .

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
sağolsun [MENTION=104102]darknes[/MENTION]$ sayesinde iptorrent ile tanıştım tutunması zor bir site ama ip + zamunda yetiyor türk sitelerine neredeyse hiç girmiyorum.Girsemde bir şey yapmıyorum.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Fakat oyun değil benimkiler güncel mzk ve trk blray flm indryrm..

dns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk ve turktorrent üyeliklerim var diğerlerini bilmiyorum ama leechturk kalsın bence de

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Önerileriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar ama bazen bu önermediğiniz torrent sitelerinde klasör halinde arşivlenmiş müzikler paylaşılıyor o yüzden bu konuyu açmıştım. Ne yapayım uzun sürüyor bakmak diye.

Nikmikyok

Asistan
Reaksiyon puanı
1
TürkTorrent hem içerik hemde kaynak olarak güzel site bana kalırsan Türk sitelerinde en iyisi..

EnSi35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saydığın sitelerin bir çoğu daha yeni olduğu için istediklerini bulamazsın. tavsiyem TurkTorrent. Film-Dizi konusunda zaten iyiyiz.. müzik konusunda da tam ne istediğini anlayamadım ama istediklerini bulabilirsin. uploader olmanada gerey yok yav :D ne yoğun adamsan zordur uploaderlık :lol: şunuda hatırlatayım iyi seed etmeyenlere müsamaha göstermiyoruz haberin olsun :D

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Turktorrentte uploaderdim çok güzel hit alan şeyler paylaşıyordum. Üye adımı değiştirmediler ne varsa para istediler. Bende uploaderlikten çıktım. Uploaderken aldığım puanlarla ve upload miktarları ile şimdi down yapıp duruyorum.. Paylaşmıyorumda.