Bu telefonun fiyatı sizde nekadar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _Zaur_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Kardeşler şu telefonun fiyatını sizin sitelerde doğru düzgün bulamadımda Bir adam akıllı Teknoloji sitesi varmıdır yokmudur?

Huawei Y9 Prime 128gb

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Abi N11 sadece aracı oluyor. Satıcı Ekolaycep filan diyor. N11 güvenli site gibi görünmüyor gözüme

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Abi N11 sadece aracı oluyor. Satıcı Ekolaycep filan diyor. N11 güvenli site gibi görünmüyor gözüme
N11'den çok fazla alışveriş yaptım hiç birinde sorun çıkmadı. Satıcının puanı %98 ve ürünü geç kargoladı, ilgilenmedi gibi olumsuz yorumlarda yok.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
N11'den çok fazla alışveriş yaptım hiç birinde sorun çıkmadı. Satıcının puanı %98 ve ürünü geç kargoladı, ilgilenmedi gibi olumsuz yorumlarda yok.
N11 aliexpress gibi yer mi şimdi? He anladım o zaman.

Demek Cihaz 2100 Tl üzerinde satılıyor. Neyse Başka üyeleride uğraştırmayayım sağolun.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
N11 aliexpress gibi yer mi şimdi? He anladım o zaman.

Demek Cihaz 2100 Tl üzerinde satılıyor. Neyse Başka üyeleride uğraştırmayayım sağolun.
Aliexpress hakkında fazla bilgim yok ama N11'den alışveriş yapınca para havuzda kalıyor siz onaylayınca gidiyor yani sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
N11'den alışveriş yaptım ve satıcı hiç N11'in kendisi olmadı (N11 kendi adına satış yapıyor mu onu bile bilmiyorum), satıcından satıcıya değişmekle birlikte sadece bir defa sıkıntı yaşadım (daha doğrusu 2 haftada gönderdiler).

rubyisred

Asistan
Reaksiyon puanı
208
trust gxt 108 rava adlı moıseyi 40 tl ye aldım öyle düşün ;) fiyat iyi.faturasıda var. ama yorumlara genede dikkat ediniz.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Kardeşler şu telefonun fiyatını sizin sitelerde doğru düzgün bulamadımda Bir adam akıllı Teknoloji sitesi varmıdır yokmudur?

Huawei Y9 Prime 128gb
Yukarıda arkadaş atmış linki "epey" uygun fiyatları bulur sıralar. Hepsiburada, N11, Trendyol vb. burada çok kullanılan e-ticaret siteleri. Teknosa, Vatan, MediaMarkt vb. de fiziksel seçenekler.
Hayırdır yolculuk mu var buraya? :)
Oradan almak buraya göre her türlü daha karlıdır diye düşünüyorum. Kur ortada.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
100e yakın n11 alışverişim oldu hiç sorun yaşamadım bugüne kadar.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Yukarıda arkadaş atmış linki "epey" uygun fiyatları bulur sıralar. Hepsiburada, N11, Trendyol vb. burada çok kullanılan e-ticaret siteleri. Teknosa, Vatan, MediaMarkt vb. de fiziksel seçenekler.
Bence de oradan almak daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

N11'den bir kere alışveriş yaptım gayet iyiydi ama satıcıya da biraz bağlı. Puanı yüksek bir satıcıdan almanız gerekiyor.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Aslında sizin teknoloji sitelerine 1-2 yıl var girmiyordum Aha dedim Xiaomi filan Öneriyorsunuzda Huawei Y9 Prime Bizim sitelerin birinde gördüm ve Sizin ülkede kaça satıyorlar diye meraklandım.

Yani anlayağınız Fiyat performanslı Telefonları araştırmaya başlamışım. Telefon Alacağım yok zaten Bir kaç ay oldu kampanyaya düştü ZTE Blade A6 almışım baya idare eder beni.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

Huawei Y9 Prime 128gb
bunu alacağına Mİ9T al daha mantıklı olur
Kirin 710'lu cihazdan hayır gelmez
Huawei'nin amiral gemisi modelleri hariç hiçbir modeli alınmaz

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bir daha asla ama asla n11den telefon almayacağıma dair büyük yemin ettim ben tavsiye de etmiyorum illa netten alacaksan Hepsiburada tercih edip satıcının da Hepsiburada olması şartıyla tabi.Malın gelmesi düzgün gelmesi garanti vs konusunda sıkıntı yok ama garantiye yolladıktan sonra iade veya değişim kararı çıkınca sıkıntı oldu.N11 den alacağınız ürünler satış sonrası garanti durumuna çokta bakmadığımız ürünler olsun mesela ne bileyim gömlek olur işte diş fırçası spor aleti vb gibi yine de tercih sizin.Ben davamın sonucunu bekliyorum bakalım ne çıkacak.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Bir daha asla ama asla n11den telefon almayacağıma dair büyük yemin ettim ben tavsiye de etmiyorum illa netten alacaksan Hepsiburada tercih edip satıcının da Hepsiburada olması şartıyla tabi.Malın gelmesi düzgün gelmesi garanti vs konusunda sıkıntı yok ama garantiye yolladıktan sonra iade veya değişim kararı çıkınca sıkıntı oldu.N11 den alacağınız ürünler satış sonrası garanti durumuna çokta bakmadığımız ürünler olsun mesela ne bileyim gömlek olur işte diş fırçası spor aleti vb gibi yine de tercih sizin.Ben davamın sonucunu bekliyorum bakalım ne çıkacak.
Aslında doğru satıcı önemli. N11 üstünden iPhone 5 aldım, Note 8 aldım, A9 aldım bir sorun yaşamadım. Kısmetse haftaya XR yine oradan alacağım. Merdiven altı firma olmadığı müddetçe sorun çıkmayacaktır.

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906

Hocam önemli olan satıcı, kendim de bunu deneyimledim.

4 yıl önce n11'den Xbox siparişi vermiştim ama 1 hafta boyunca kargoya bile verilmemişti, sonrasından siparişi iptal edip HB'den almıştım.

2 ay önce de N11'den satıcıya dikkat ederek İncehesap Satıcısı'ndan RN8 Pro aldım, bu sefer hem 2 günde hem de güvenli bir şekilde geldi.

HB, N11 gibi siteler pazar gibi. İyi satıcı da var, kötü satıcı da.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Aslında doğru satıcı önemli. N11 üstünden iPhone 5 aldım, Note 8 aldım, A9 aldım bir sorun yaşamadım. Kısmetse haftaya XR yine oradan alacağım. Merdiven altı firma olmadığı müddetçe sorun çıkmayacaktır.
Benim aldığım mağaza kapattı orda hesabını iade işlemini yapamadım hangisinden alırsanız alın ne kadar iyi olursa olsun puanı maalesef bunun garantisi yok ve kapandığı zaman da n11 hiçbişi yapamıyor tek muhatabınız tüketici hakem heyeti oluyor Hepsiburada da alırsanız hepsiburadanın kendi satıcısı olursa olur koca firmanın batması yada kapatması diğer satıcılara göre çok daha imkansız bir ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam önemli olan satıcı, kendim de bunu deneyimledim.

4 yıl önce n11'den Xbox siparişi vermiştim ama 1 hafta boyunca kargoya bile verilmemişti, sonrasından siparişi iptal edip HB'den almıştım.

2 ay önce de N11'den satıcıya dikkat ederek İncehesap Satıcısı'ndan RN8 Pro aldım, bu sefer hem 2 günde hem de güvenli bir şekilde geldi.

HB, N11 gibi siteler pazar gibi. İyi satıcı da var, kötü satıcı da.
Satıcı iyi olsa da gönderse de sıkıntısız da olsa garantide de sıkıntı çıkmasa bile eğer sen aldıktan sonra mağazasını kapatırsa artık muhatabın kalmıyor işte o sıkıntı ben de öyle bir sıkıntı yaşadım.Şuan doğru düzgün bilgileri bile yok fatura da serviste kaldı sadece resmi var bende bu şekilde başvurdum hakem heyetine bakalım sonuç ne olacak yarım yamalak bilgilerle.