Bu telefonların Arasında kaldım

TheNUMBER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Galaxy S10+ mı alayım yoksa poco f2pro mu?

S10+ ın ekranı kat kat daha iyi ve sonsuz diye duydum ayrıca oyunlardada üzmüyormuş.
Samsung daha önce kullandım ve one ui 3.0 a hayran kaldım. Ayrıca suda geçirmez.

F2 pro da ise snapdragon 865 ve 8gb ram var oyun konusunda gerçekten harika fakat ekran büyüklüğü ve oyun dışında farklı bir artısı yok diye duydum.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
İkisi arasından kamera önceliğiniz değilse Poco F2 Pro almanızın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. S10+ halihazırda 2 senelik bir cihaz ayrıca batarya konusunda memnun etmeyecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyatlarda bence Mi 10T daha iyi bir cihaz onu da düşünebilirsiniz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Galaxy S10+ mı alayım yoksa poco f2pro mu?

S10+ ın ekranı kat kat daha iyi ve sonsuz diye duydum ayrıca oyunlardada üzmüyormuş.
Samsung daha önce kullandım ve one ui 3.0 a hayran kaldım. Ayrıca suda geçirmez.

F2 pro da ise snapdragon 865 ve 8gb ram var oyun konusunda gerçekten harika fakat ekran büyüklüğü ve oyun dışında farklı bir artısı yok diye duydum.
Daha iyi oyun performansı,daha iyi batarya performansı istiyorsan Poco f2 Pro; Daha iyi ekran kalitesi,stereo hoparlör deneyimi,daha iyi arka ve ön kamera performansı, Tasarım,One ui arayüzü sayesinde yeni teknolojileri bünyesinde barındırması önemli diyorsan S10 plus.İki cihaz arasında S10 plus almanı tavsiye ederim.S10 plus alırsan kutudan çıkan sürümle kullanıp güncelleme yapmamanı tavsiye ederim.S10 plusın bundan sonra alacağı güncellemeler cihaz için iyi olmayacak.

Son düzenleme: