Bu Telefonlardan Hangisi?

AlpeeRK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Son bir karara varınca alabileceğim telefonları liste yaptım benim için kesinlikle video çok önemli şöyle düşünün video kamera alıcak iken son anda telefon almaya karar vermişim gibi bir telefondan ne beklenirse.

-İphone 7 (2.el)
-Realme 5pro
-Realme 5i
-Samsung S8(2.el)

Video konusunda iphone yazılım ve işlemci konusunda çok iyi aynı şekilde Realme 5pro'yu da beğeniyorum ama sanırım aklımda iphone var.

Son düzenleme:

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Realme 5 Pro benim tercihim ama son zamanlarda fiyatı çok uçtu. Acelen yoksa iki ay bekle öyle al derim çünkü yeni modeller çıkıyor ağustos ayında, bizim ülkemize bir ay sonra gelecek modellerin fiyatları iki üç ay sonra minimum düzeyinde olacak

AlpeeRK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Realme 5 Pro benim tercihim ama son zamanlarda fiyatı çok uçtu. Acelen yoksa iki ay bekle öyle al derim çünkü yeni modeller çıkıyor ağustos ayında, bizim ülkemize bir ay sonra gelecek modellerin fiyatları iki üç ay sonra minimum düzeyinde olacak
Herkes bir kaç ay bekle diyor kasım gibi çok fazlamı model gelecek?

AlpeeRK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Çok haklısınız. Kaç tane konu açtı.

Hepsinde ıphone deyip duruyor.

İlk açtığı konuda da android al diyecekler gelmesin demişti.

Yani ne desek de ıphone 7 alacak.
Hayır iphone 7 alcam diye birşey demedim şuan.Realme 5Pro ağır basıyor eleştirmek yerine konuya yönelseniz daha iyi olur.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Herkes bir kaç ay bekle diyor kasım gibi çok fazlamı model gelecek?
Bu her sene böyledir. Bütün markalar her sene yeni ürün çıkarır ve ürünlerin tanıtımını Ağustos ayında yapar. Bizim ülkeye gelmesi bir ayı bulur ve geliş fiyatı yüksek olur, direk satılmaya başlar.
Bir ay sonrasında satışlar yeterince yapılmış olur ve black friday indirimleri adı altında aynı fiyatta indirim ve kampanyalar yaparlar. Black friday'in son kısımlarında işte tam o sırada telefon fiyatları tüm yıl olabileceği en düşük konumda olur. İşte black fridayin son günlerinde veya black friday bittikten hemen sonra internetten telefon almak yapılabilecek en kârlı şeydir :) Ayrıca 2019 telefonları yerine 2020'nin telefonlarını almış olursunuz ki bu da güncelleme desteği gibi konularda avantajlı

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Ya şimdi ben iki üç ay bekle derim şansıma dolar 10 lira olur falan o zaman çarşı karışır ama bence bekle ?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Çok haklısınız. Kaç tane konu açtı.

Hepsinde ıphone deyip duruyor.

İlk açtığı konuda da android al diyecekler gelmesin demişti.

Yani ne desek de ıphone 7 alacak.
Kendisi bilir ama eylülde 5 yaşına girecek cihaza o kadar para verilmez. Forumda araştırsın bir üye almış 6 ayda pil sağlığı %12 gerilemiş. Konu sahibi arkadaş buna bir baksın: