Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Z5' i ele zaten. işlemcisinden dolayı her ne kadar kısıtlansa ve önlenmeye çalışılsa da telefon ısınma yapıyor. Bu da performansı düşürüyor.
Telefonun ön kamerası, oyun performansı, pil performansı iyi ve uzun kullanımda stabil olması gibi özellikler istediğini belirtmişsin. Oyun performansında ve uzun kullanımda stabil olan telefon o fiyat bandında iPhone SE' dir. iPhone SE' yi önümüzdeki 4-5 yıl kasma donma olmadan kullanabilirsin. Arka kamerası 4K çekim yapabiliyor. Fakat ön kamerası arka kamerası kadar iyi değil. Fakat iş görür seviyede. Sadece pil performansı sıkıntılı iPhone SE' de. Bana kalırsa bu kadar performanslı uzun kullanım vaadeden bir telefon için pil performansına katlanılabilir. Yanına bir powerbank alırsın keyfine bakarsın. Lg G4' e gelirsek ₺1.200 bandında alınabilir telefon. Fakat ₺1.600 bandında fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Lg V10 hakkında pek bir bilgim yok. Buraya bakarsan az çok bir bilgi sahibi olursun telefon hakkında. Benim tavsiyem iPhone SE al 4-5 sene telefon konusunda kafan rahat gez.
V10 kullanıcısı olarak gerek tasarım gerek arka ve çift ön kamerası ile güzel bir cihaz oyunlardada sizi üzeceğini sanmıyorum pil konusuna objektif bakarsak çok kötü değil eğer yoğun kullanıcı değilseniz günü çıkarabilir v10 kullanıcı kulubündeki deneyimlerimiz ve cihazın kaliteli yapısı tasarımı bu forum da 2 kişiyi bu telefon sahibi yaptık yinede birkaç kişinin de fikirlerini alarak bir karar verebilirsiniz.