Bu taşınabilir disk oyun açarmı?

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda yer kalmadığı için oyunları kurmaya bir harici disk alıcam Wd Wd3200lplx-eb 320 Gb 2.5" Usb 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatları ve Özellikleri bu disk benim işimi görürmü? Okuma yazma hızı vs oyun açabilecek seviyedemi? İçine kuracağım oyunlar Payday2,ets,2,fs19,
Ben Fortnite ve JC4 harici diskten oynadım. Sorun yaşamadım ama forumdaki arkadaşlar ısınıp patlayabileceğini ve verilerimin gideceğini söyledi. Benim için değerli dosyalar olduğu için ben kestim oynamayı ama siz değerli bir şeyler koymazsanız oynayabilirsiniz. Çok sıkıntı çıkacak gibi durmuyor çünkü ben aralıksız 4 saat JC4 oynamıştım ve bir sorun çıkmamıştı.

CengizhanTr2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda yer kalmadığı için oyunları kurmaya bir harici disk alıcam Wd Wd3200lplx-eb 320 Gb 2.5" Usb 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatları ve Özellikleri bu disk benim işimi görürmü? Okuma yazma hızı vs oyun açabilecek seviyedemi? İçine kuracağım oyunlar Payday2,ets,2,fs19,
Ben Fortnite ve JC4 harici diskten oynadım. Sorun yaşamadım ama forumdaki arkadaşlar ısınıp patlayabileceğini ve verilerimin gideceğini söyledi. Benim için değerli dosyalar olduğu için ben kestim oynamayı ama siz değerli bir şeyler koymazsanız oynayabilirsiniz. Çok sıkıntı çıkacak gibi durmuyor çünkü ben aralıksız 4 saat JC4 oynamıştım ve bir sorun çıkmamıştı.
Sizin kullandığınız harddisk hangi marka model?

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Sizin kullandığınız harddisk hangi marka model?
WhatsApp Image 2020-05-12 at 13.42.33.jpeg

Şu ürün 6-7 senelik ama piyasadaki ürünlerle aynı, sizde ısınma sorunu yaşarsınız.

CengizhanTr2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
[/QUO
Ekli dosyayı görüntüle 99505
Şu ürün 6-7 senelik ama piyasadaki ürünlerle aynı, sizde ısınma sorunu yaşarsınız.
Çok fazla ısınma yapıyormu yoksa hafif ılık gibimi?

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Çok fazla ısınma yapıyormu yoksa hafif ılık gibimi?
El yakıyor. :D :D
Değerler aşağıdaki konumda mevcut.

CengizhanTr2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
El yakıyor. :D :D
Değerler aşağıdaki konumda mevcut.
O zaman ya PC deki SSD yükseltiem yada yeni laptop Alaçam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için