Yeter gibi ama Helio P22T gibi SoC'lar, 2023 yılında yetersiz. En az 350.000 AnTuTu cihazlar lazım adam akıllı oyun vs. oynayabilmek için.Merhaba arkadaşlar. Kardeşim TFT oynamak için tablet arıyor. Bana sordu. Bende size soruyorum, düşük bütçelik Teamfight Tactics oynatacak tablet arıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 180954Bu T
Ben samsung fanboyuyum, ama alternatiflere %100 de kapalı değilim. 2-3 bin tl civarlarında ne cihaz önerirsiniz?Yeter gibi ama Helio P22T gibi SoC'lar, 2023 yılında yetersiz. En az 350.000 AnTuTu cihazlar lazım adam akıllı oyun vs. oynayabilmek için.
Ben samsung fanboyuyum, ama alternatiflere %100 de kapalı değilim. 2-3 bin tl civarlarında ne cihaz önerirsiniz?
Hiç google mevzusuyla uğraşmayacağımız bir model var mıdır bildiğiniz?Google mevzusunu halledebilirseniz Huawei'i öneririm. SD 680 ile Unisoc T618'in gücü aynı ama SD 680 daha yeni ve 6 nanometre.![]()
HUAWEI Matepad SE 10.4 inç 32GB Tablet Grafit Siyahı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HUAWEI Matepad SE 10.4 inç 32GB Tablet Grafit Siyahı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüwww.mediamarkt.com.tr
Öyleyse attığım Samsung'u önerebilirim. Huawei'lerin çoğu F/P ama Google mevzusu sebebiyle düşünmek gerekir almadan önce.Hiç google mevzusuyla uğraşmayacağımız bir model var mıdır bildiğiniz?
Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim. <3Öyleyse attığım Samsung'u önerebilirim. Huawei'lerin çoğu F/P ama Google mevzusu sebebiyle düşünmek gerekir almadan önce.
Bu da alınabilir. SoC kısmında tek fark sizinki OC'suz hali. T618'de ise OC yapılmış. RAM daha önemli tabii.Bütçe yeterliyse bunu önerebilirim. Ben kullanıyorum Asphalt 9 ve PUBG Mobile'i sorunsuz oynuyorum. Sizin kardeşinizin oynayacağınız oyunu da oynatır diye düşünüyorum.
![]()
Lenovo Tab M10 TB328FU Tablet
Lenovo Tab M10 TB328FU Tablet ZAAG0003TR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com