Bu sorunu nasıl aşabiliriz(dosya silme)

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
adszjx.jpg

zaten yönetici olarak tek ben varım bu dosyayı ve buna benzer bir kaç dosyayı silemiyorum bu sorunu nasıl aşabilirim

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Silmek istediğiniz dosyanın üstünde sağ tıklayıp "Özellikler" i açın. "Güvenlik" sekmesinden "Düzenle" butonuna basın. Listeden Users(engin_er-PC\Users) 'ı seçip aşağıdan "Tam denetim" in karşısındaki "İzin ver" kutusunu işaretleyin. Tamam deyip çıkın. Şimdi silebiliyor olmanız lazım.

Not: engin_er-PC bilgisayarınızın adına göre değişecektir. Ben örnek olsun diye böyle yazdım.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Unlocker v1.8.7 tr sürümünü çek.

yukarda arkadaşın gösterdiği gibi. No action bölümünde delete (sil) diye birşey var onu seçip, unlock all (kilitleri kaldır) butonuna bas. bu kadar..

kurdum ama hiç bir işlem yapmıyor görev yöneticisinde çalışıyor görünür ama sizin bahsettiğiniz gibi bir ekran gelmedi.

sanırım win 7 de çalışmıyor bu program

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Silmek istediğiniz dosyanın üstünde sağ tıklayıp "Özellikler" i açın. "Güvenlik" sekmesinden "Düzenle" butonuna basın. Listeden Users(engin_er-PC\Users) 'ı seçip aşağıdan "Tam denetim" in karşısındaki "İzin ver" kutusunu işaretleyin. Tamam deyip çıkın. Şimdi silebiliyor olmanız lazım.

Not: engin_er-PC bilgisayarınızın adına göre değişecektir. Ben örnek olsun diye böyle yazdım.

sizin öneriniz bir işe yaramadı yine aynı hata mesajı ile karşılaştım

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eet güvenli kipte sildim