Merhabalar. Şöyle bir reklama yanlışlıkla tıkladım. Virustotal'dan baktığımda hiç birşey bulamadı. Sizce virüs var mıdır?
Site:
Site:
Hiçbir şey indirmedim. Bir de bazı siteler/reklamlar otomatik bir şey indiriyor diyorlar. Otomatik indiğini nerden anlarız?Hayır herhangi bir şey indirmediyse problem yok
Öncelikle o reklama bende bir çok kez tıkladım ama siz hangi cihazdan bahsediyorsunuz bunu telefon ile mi yoksa bilgisayar ile mi yaptınızHiçbir şey indirmedim. Bir de bazı siteler/reklamlar otomatik bir şey indiriyor diyorlar. Otomatik indiğini nerden anlarız?
Bilgisayar.Öncelikle o reklama bende bir çok kez tıkladım ama siz hangi cihazdan bahsediyorsunuz bunu telefon ile mi yoksa bilgisayar ile mi yaptınız
Bir şey indirdiyse gözükür ama ben kaspersky kullanıyorum size de öneririm hala şüpheniz var ise inidirip bir tarama yapın diğer anti virüs programlarına da fazla güvenmeyinBilgisayar.
Yardımınız için teşekkürler. Site temizse sıkıntı yoksa bu siteyi sanırsam ilk defa görüyorum. O yüzden sormak istedim. Tekrardan teşekkürler.Site temiz. Virüs korkunuz varsa Kaspersky kullanım şuanki en iyi veri tabanına sahip olduğu için neredeyse her virüsü rahatça engelleyebiliyor.
Yardımınız için teşekkürler.Bir şey indirdiyse gözükür ama ben kaspersky kullanıyorum size de öneririm hala şüpheniz var ise inidirip bir tarama yapın diğer anti virüs programlarına da fazla güvenmeyin
Bir de kaspersky indireceğim ancak Free versionu da dahil 30 gün deneme veriyor. 1 kere tarama yapıp sileceğim. Silsem benden para çekemez değil mi?Bir şey indirdiyse gözükür ama ben kaspersky kullanıyorum size de öneririm hala şüpheniz var ise inidirip bir tarama yapın diğer anti virüs programlarına da fazla güvenmeyin