yaseta
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 63
her zaman söylüyorum, yaş ortalaması düştükçe forum kalitesi de düşüyor maalesef.4-5 sene önce böyle değildi
ilk üye olduğum zamanlarda birilerine yardımım olsun güzel bir ortam kurim diyerekden geldğim forumdan gün geçtikce soğumaya başladım ben 23 yaşındayım 2006 yılından beri gerek kendi forum sitelerim gerek başkalarının sitelerinde yöntetimde bulundum hepsi geldi geçti sıkılmaya başladım ve kendime burayı seçtim sandımk eski zamanlardaki gibi aile ortamı makara yardımlaşma ancak gördümki burdaki bir çok kişi gerek üye gerek yönetim bilgilerindenmidir bilemem ama hep havalarda geziniyorlar isim veya örnek veremem ama tesbitlerim bu yönde ve gün geçtikde burdan soğuyorum artık doğru düzgün cevap attığım bile yok blog a girip manşetlere bakıp çıkıp gidiyorum umarım ilerleyen zamanlarda o aradığım ortama kavuşur forumşimdi bir kaç kişi çıkıcak beğenmiyorsan git diyecekler çok normal klasikleşen cevaplar oldu bu tarz forumlarda neyse genede seviyorum burayı
Neden öyle diyorsun ve arkadaşın üstüne yükleniyorsun belki Forumda canını bişey sıkmışdır soğumuştur.Kendini açıklayabilmesi onun hakkı 2008 yılında kayıt olan bir röktör, iki elinle iteceğine elinden tutup derdini dinlesen bişeyin eksilmez dostum .o değil de neden ay da bir bu tarz konular açılıyor anlamadımBence bu konuda şikayeti olanlar tahminimce Türkiye de sdn gibi fazla site olmadığı ve belli zamandan sonra kendini tekrarlıyor hissine kapılıp sıkıldıkları için bu başlıklar açılıyor
![]()
kimse kimseyi zorlamıyor dostum istemeyen girmez bu kadar şikayetlenmene gerek yok forumun belli başlı kuralları var herkes uymak zorunda
Neden öyle diyorsun ve arkadaşın üstüne yükleniyorsun belki Forumda canını bişey sıkmışdır soğumuştur.Kendini açıklayabilmesi onun hakkı 2008 yılında kayıt olan bir röktör, iki elinle iteceğine elinden tutup derdini dinlesen bişeyin eksilmez dostum .
''o değil de neden ay da bir bu tarz konular açılıyor anlamadımarkadaş hakkında herhangi bir yorum yapmışmıyım dostumanlamadığım diğer bir nokta mesaj sayıma ve üye olduğum tarihe takılman. Bununla bu arkadaşın bu problemini nasıl bağdaştırdın onu da anlamadım
Yazdıklarımı daha dikkatli okuman temennisiyle
![]()
''o değil de neden ay da bir bu tarz konular açılıyor anlamadım''Bu senin sözün değilmi dostum ? benmi söyledim bunu
, arkadaş hakkında bir yorum yapmışmıyım diyorsun sonra
bana ,evet o konuyla bağdaşlaştırdım çünkü eski bir üyesin olgun üyesin diye biraz daha anlayışlı davran diye hani ben 2008 senesinden beri buradayım 2012 oldu hala buradayım soğucak bişey yok kafana takma hemen pes etme bu forumdan zevk alırsın 'anlamında söyledim Senin adına , sen dikkatli okuman teminisiyle :4::4:
yok ya biz şakalaşıyorduk kim benAhanda multi üye yakaladım![]()
derdini anladım sınırları zorlamasakhala yazdıklarımı anlamıyorsunben bu tarz şikayetlerin her ay açılmaya başladığından bahsetmişim yani arkadaş şikayet konusu açmış diye ona serzenişte bulunmuyorum
umarım bu sefer anlatabilmişimdir derdimi
eski değidiğin 4 sene tabi 2 sene önceside vardı da üye olma gereği duymamıştım
Ayrıca kimse forumda takılmaya devam tavsiyesinde bulunacak durumda değilim daha
Kısaca gidene kal, gelene de git demeyiz
forumun sloganı bu olsun bence
![]()
Forumda beğenmediğiniz bir durum, bir yöneticinin yanlış tavrı, sinirinizi bozan başka bir şey olduğu zaman direkt olarak benimle irtibata geçebilirsiniz.
Sizin forumdaki huzurunuz bütün yönetici arkadaşlar olarak 1. vazifemizdir. Arada yanlış anlaşılmalar olabilir tabi ki.
Yanlış gördüğünüz düzeltilmesini istediğiniz hususlarda bana ö.m ya da e-posta atabilirsiniz. mail adresim pesimist@shiftdelete.net
sevgili arkadaşım, iki yıldır bu forumdayım. bazen benim de tıpkı sizin gibi çok sıkıldığım, soğuduğum zamanlar oldu. bir daha hiç yazmayım dediğim zamanlar oldu. ne ki yine burayı özledim, SDN'siz yapamadım bi türlü... onlarca siteye üye oldum daha evvel, bazılarında yöneticilik, adminlik yaptım, ama hiçbiri beni SDN kadar mutlu etmedi, açtığım konular hiçbir yerde SDN kadar hit almadı. çünkü burada hareket vardı, bereket vardı. sebebini hiç bilmiyorum, ama burası çok farklı...
dedim ya, burada çok zamanlar bazen yönetici arkadaşlara, bazen üyelere küstüm, kırıldım... ama yine de SDN'siz yapamadım, bir mıknatıs gibi çekti beni her zaman.
bi de şu var, ruhlarımız bazen coşkun bir hal alır, bazen de tam tersi olur. yani hayat hep nihavent olmuyor kardeşcağızım, o yüzden ki bugün soğuk bir ruh halinde yazdıkların yarın sana belki anlamsız ve gereksiz gelebilir. keşke yazmasaydım bunları diyebilirsin.
bu haller insana sabrı öğretiyor, gereksiz celallenmelerin bazen bizleri açmazlara sürüklediğini öğretiyor...
size bir ağabey tavsiyesi, sade burası için demiyorum, hayatın her anında, her zaman ve yerde çok çok sabırlı olmayı denemeni tavsiye ediyorum. göreceksin bundan dolayı hiç pişman olmayacaksın.
ha az kalsın unutuyordum bak, şimdi sen bu başlıkla bir konuyu başka bir sitede açmış olsaydın eminim ya silinirdi, ya kilitlenirdi, belki ban yerdin, hiç konuşturulma, fikir beyan etme imkanın dahi olmayabilirdi böyle bir durumda... ama,
SDN'de sana bu imkân tanındı, ve bu kadar sayfalar dolusu cevaplar yazıldı, değer verildi, tek bir istisna haricinde bunca insan seni anladı, sana hak verdi... hatta en üst yönetici olan arkadaşlarımızdan biri sana gayet mantıklı ve makul, çok güzel bir cevap verdi. kızmadı, hakaret etmedi, seni anladı ve yol gösterdi.
şimdi sen bunları iyi bir dinlenip, kalbin, ruhun huzura kavuşunca iyi bir düşün, eminim bana hak vereceksin...
sevgiyle, muhabbetle kal, Allaha emanet ol.
avatar resminden korkuyorumben anlamıyorum ya niye hep üyeler şikayetçi ya bir günde SDN bir konu açıpta demedi siz üyelerden,abuk sabuk isteklerinizden,ergen çocuk tavırlarınızdan,saçma yorumlarınızdan,saçma konularınızdan vb. sebeplerden dolayı kimseyi şikayet etti mi etmedi çünkü zamanla herkesin yolunu bulacağını bildi sabretti dayandı ve bunca üye kazandı şimdi sende SDN'yi kendine örnek al !!!
niye korktun hayırdıravatar resminden korkuyorum![]()
bilmiyorum cidden tırsıyorumniye korktun hayırdır?
korkma evladım korkma gelbilmiyorum cidden tırsıyorum![]()
korkma evladım korkma gel![]()
hahahahaakorkuyom abi beni kötü emellerine adet etme korkuyorum![]()