Bu siteden soğumaya başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
her zaman söylüyorum, yaş ortalaması düştükçe forum kalitesi de düşüyor maalesef.4-5 sene önce böyle değildi

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Arkadaşların da söylediği gibi, ne kadar takıldınız ki burada hemen soğumaya başladınız ?
Çeşitli forumlar gezmiş olabilirsiniz, hepsinin yönetimi, değerleri vs. kendine göredir, ama burada en büyük görevimiz çeşitli kurallar dahilinde üyelerimizin huzurunu ve devamlılığını sağlamak, arkaplanda ne mesajlarla, ne üyelerle uğraşıldığını bilseniz keşke diyorum, kendi istediğimiz birşey olmadı diye forumu kötülemek de neyin nesi ? size göre doğru olan karşıdakine göre yanlış olabilir ya da tam tersi, biz burada yeni bir yönetim veya yeni bir forum değiliz, kendi etik kurallarımız ve değerlerimiz var bunlar çerçevesinde gün geçtikce gelişmeye ve yenilenmeye çalışıyoruz şu anda bile, burada ne kimse rant peşinde ne de kimsenin yaptığına göz yumuluyor, burada herkes eşit haklara sahip, moderatör arkadaşlara bile gerektiğinde cezai işlemin uygulandığı bir platformda bu kadar kısa bir zamanda takılıp yorum yapmanızı forumumuzun kültürüne daha âşina olmamanıza bağlıyor keyifli forumlar diliyorum.

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ilk üye olduğum zamanlarda birilerine yardımım olsun güzel bir ortam kurim diyerekden geldğim forumdan gün geçtikce soğumaya başladım ben 23 yaşındayım 2006 yılından beri gerek kendi forum sitelerim gerek başkalarının sitelerinde yöntetimde bulundum hepsi geldi geçti sıkılmaya başladım ve kendime burayı seçtim sandımk eski zamanlardaki gibi aile ortamı makara yardımlaşma ancak gördümki burdaki bir çok kişi gerek üye gerek yönetim bilgilerindenmidir bilemem ama hep havalarda geziniyorlar isim veya örnek veremem ama tesbitlerim bu yönde ve gün geçtikde burdan soğuyorum artık doğru düzgün cevap attığım bile yok blog a girip manşetlere bakıp çıkıp gidiyorum umarım ilerleyen zamanlarda o aradığım ortama kavuşur forum :) şimdi bir kaç kişi çıkıcak beğenmiyorsan git diyecekler çok normal klasikleşen cevaplar oldu bu tarz forumlarda neyse genede seviyorum burayı

Bazı kişilere kızabilirsin belki banada kızabilirsin ama hepimiz kardeşiz ,Bazıları havalarda olabilir ama kardeşlik ölmedi benim yaşım 20 gel gitme derim ben eğer istersen arkadaş olalım :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
o değil de neden ay da bir bu tarz konular açılıyor anlamadım :D Bence bu konuda şikayeti olanlar tahminimce Türkiye de sdn gibi fazla site olmadığı ve belli zamandan sonra kendini tekrarlıyor hissine kapılıp sıkıldıkları için bu başlıklar açılıyor :)

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
[video=youtube;HRjzFN1cuvs]http://www.youtube.com/watch?v=HRjzFN1cuvs[/video]

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
o değil de neden ay da bir bu tarz konular açılıyor anlamadım :D Bence bu konuda şikayeti olanlar tahminimce Türkiye de sdn gibi fazla site olmadığı ve belli zamandan sonra kendini tekrarlıyor hissine kapılıp sıkıldıkları için bu başlıklar açılıyor :)
Neden öyle diyorsun ve arkadaşın üstüne yükleniyorsun belki Forumda canını bişey sıkmışdır soğumuştur.Kendini açıklayabilmesi onun hakkı 2008 yılında kayıt olan bir röktör, iki elinle iteceğine elinden tutup derdini dinlesen bişeyin eksilmez dostum .

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bu aile meselesini çok abartmamak gerek.
Nihayetinde hayatın gerçekleri var unutmamalı.
Toz pembe değil yani herşey.

muhendisbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kimse kimseyi zorlamıyor dostum istemeyen girmez bu kadar şikayetlenmene gerek yok forumun belli başlı kuralları var herkes uymak zorunda

konu bi tarafa da, tatlı tatlı yorum okuyordum, seninkine geldim bi iğrendim. arkadaş harbi bu kadar basitlik olur mu ya, ya bu mudur konuya cevabın, bu mudur senin düşünebildiğin sadece. " beğenmiyorsa defol" nerden çıkmasın sen ya, online oyunlardan fırlama ergen tavırları filan. forum, site, hepsi bi tarafa, bende böyle üyelerden tiskiniyorum, sen yürü git arkadaş.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Neden öyle diyorsun ve arkadaşın üstüne yükleniyorsun belki Forumda canını bişey sıkmışdır soğumuştur.Kendini açıklayabilmesi onun hakkı 2008 yılında kayıt olan bir röktör, iki elinle iteceğine elinden tutup derdini dinlesen bişeyin eksilmez dostum .

arkadaş hakkında herhangi bir yorum yapmışmıyım dostum :) anlamadığım diğer bir nokta mesaj sayıma ve üye olduğum tarihe takılman. Bununla bu arkadaşın bu problemini nasıl bağdaştırdın onu da anlamadım :) Yazdıklarımı daha dikkatli okuman temennisiyle :)

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaş hakkında herhangi bir yorum yapmışmıyım dostum :) anlamadığım diğer bir nokta mesaj sayıma ve üye olduğum tarihe takılman. Bununla bu arkadaşın bu problemini nasıl bağdaştırdın onu da anlamadım :) Yazdıklarımı daha dikkatli okuman temennisiyle :)
''o değil de neden ay da bir bu tarz konular açılıyor anlamadım :D ''Bu senin sözün değilmi dostum ? benmi söyledim bunu :D, arkadaş hakkında bir yorum yapmışmıyım diyorsun sonra :) bana ,evet o konuyla bağdaşlaştırdım çünkü eski bir üyesin olgun üyesin diye biraz daha anlayışlı davran diye hani ben 2008 senesinden beri buradayım 2012 oldu hala buradayım soğucak bişey yok kafana takma hemen pes etme bu forumdan zevk alırsın 'anlamında söyledim Senin adına , sen dikkatli okuman teminisiyle :4::4:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hala yazdıklarımı anlamıyorsun :) ben bu tarz şikayetlerin her ay açılmaya başladığından bahsetmişim yani arkadaş şikayet konusu açmış diye ona serzenişte bulunmuyorum :) umarım bu sefer anlatabilmişimdir derdimi :D eski değidiğin 4 sene tabi 2 sene önceside vardı da üye olma gereği duymamıştım :D Ayrıca kimse forumda takılmaya devam tavsiyesinde bulunacak durumda değilim daha :D Kısaca gidene kal, gelene de git demeyiz :D forumun sloganı bu olsun bence :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
''o değil de neden ay da bir bu tarz konular açılıyor anlamadım :D ''Bu senin sözün değilmi dostum ? benmi söyledim bunu :D, arkadaş hakkında bir yorum yapmışmıyım diyorsun sonra :) bana ,evet o konuyla bağdaşlaştırdım çünkü eski bir üyesin olgun üyesin diye biraz daha anlayışlı davran diye hani ben 2008 senesinden beri buradayım 2012 oldu hala buradayım soğucak bişey yok kafana takma hemen pes etme bu forumdan zevk alırsın 'anlamında söyledim Senin adına , sen dikkatli okuman teminisiyle :4::4:

Ahanda multi üye yakaladım :D

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ahanda multi üye yakaladım :D
yok ya biz şakalaşıyorduk kim ben :D mi freewill ile yok yaa o bnm kardeşim biz birbirimizi çok severiz değilmi :D konuşsana freewill :D ben sensiz sende bensiz yapamazsın değilmi :wub:

hala yazdıklarımı anlamıyorsun :) ben bu tarz şikayetlerin her ay açılmaya başladığından bahsetmişim yani arkadaş şikayet konusu açmış diye ona serzenişte bulunmuyorum :) umarım bu sefer anlatabilmişimdir derdimi :D eski değidiğin 4 sene tabi 2 sene önceside vardı da üye olma gereği duymamıştım :D Ayrıca kimse forumda takılmaya devam tavsiyesinde bulunacak durumda değilim daha :D Kısaca gidene kal, gelene de git demeyiz :D forumun sloganı bu olsun bence :D
derdini anladım sınırları zorlamasak :D sende biraz derdimi anlayıver :D benim için tavsiyide bulunuver :D
bişey olmaz değil mi :D bir yerin eksilmez değilmi :D Bize bakıyor çaktırma :D:unsure:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Forumda beğenmediğiniz bir durum, bir yöneticinin yanlış tavrı, sinirinizi bozan başka bir şey olduğu zaman direkt olarak benimle irtibata geçebilirsiniz.

Sizin forumdaki huzurunuz bütün yönetici arkadaşlar olarak 1. vazifemizdir. Arada yanlış anlaşılmalar olabilir tabi ki.

Yanlış gördüğünüz düzeltilmesini istediğiniz hususlarda bana ö.m ya da e-posta atabilirsiniz. mail adresim pesimist@shiftdelete.net

İşte bu sitenin farkı bu.

Reaksiyon puanı
10,315
sevgili arkadaşım, iki yıldır bu forumdayım. bazen benim de tıpkı sizin gibi çok sıkıldığım, soğuduğum zamanlar oldu. bir daha hiç yazmayım dediğim zamanlar oldu. ne ki yine burayı özledim, SDN'siz yapamadım bi türlü... onlarca siteye üye oldum daha evvel, bazılarında yöneticilik, adminlik yaptım, ama hiçbiri beni SDN kadar mutlu etmedi, açtığım konular hiçbir yerde SDN kadar hit almadı. çünkü burada hareket vardı, bereket vardı. sebebini hiç bilmiyorum, ama burası çok farklı...

dedim ya, burada çok zamanlar bazen yönetici arkadaşlara, bazen üyelere küstüm, kırıldım... ama yine de SDN'siz yapamadım, bir mıknatıs gibi çekti beni her zaman.

bi de şu var, ruhlarımız bazen coşkun bir hal alır, bazen de tam tersi olur. yani hayat hep nihavent olmuyor kardeşcağızım, o yüzden ki bugün soğuk bir ruh halinde yazdıkların yarın sana belki anlamsız ve gereksiz gelebilir. keşke yazmasaydım bunları diyebilirsin.

bu haller insana sabrı öğretiyor, gereksiz celallenmelerin bazen bizleri açmazlara sürüklediğini öğretiyor...

size bir ağabey tavsiyesi, sade burası için demiyorum, hayatın her anında, her zaman ve yerde çok çok sabırlı olmayı denemeni tavsiye ediyorum. göreceksin bundan dolayı hiç pişman olmayacaksın.

ha az kalsın unutuyordum bak, şimdi sen bu başlıkla bir konuyu başka bir sitede açmış olsaydın eminim ya silinirdi, ya kilitlenirdi, belki ban yerdin, hiç konuşturulma, fikir beyan etme imkanın dahi olmayabilirdi böyle bir durumda... ama,

SDN'de sana bu imkân tanındı, ve bu kadar sayfalar dolusu cevaplar yazıldı, değer verildi, tek bir istisna haricinde bunca insan seni anladı, sana hak verdi... hatta en üst yönetici olan arkadaşlarımızdan biri sana gayet mantıklı ve makul, çok güzel bir cevap verdi. kızmadı, hakaret etmedi, seni anladı ve yol gösterdi.

şimdi sen bunları iyi bir dinlenip, kalbin, ruhun huzura kavuşunca iyi bir düşün, eminim bana hak vereceksin...

sevgiyle, muhabbetle kal, Allaha emanet ol.

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
sevgili arkadaşım, iki yıldır bu forumdayım. bazen benim de tıpkı sizin gibi çok sıkıldığım, soğuduğum zamanlar oldu. bir daha hiç yazmayım dediğim zamanlar oldu. ne ki yine burayı özledim, SDN'siz yapamadım bi türlü... onlarca siteye üye oldum daha evvel, bazılarında yöneticilik, adminlik yaptım, ama hiçbiri beni SDN kadar mutlu etmedi, açtığım konular hiçbir yerde SDN kadar hit almadı. çünkü burada hareket vardı, bereket vardı. sebebini hiç bilmiyorum, ama burası çok farklı...

dedim ya, burada çok zamanlar bazen yönetici arkadaşlara, bazen üyelere küstüm, kırıldım... ama yine de SDN'siz yapamadım, bir mıknatıs gibi çekti beni her zaman.

bi de şu var, ruhlarımız bazen coşkun bir hal alır, bazen de tam tersi olur. yani hayat hep nihavent olmuyor kardeşcağızım, o yüzden ki bugün soğuk bir ruh halinde yazdıkların yarın sana belki anlamsız ve gereksiz gelebilir. keşke yazmasaydım bunları diyebilirsin.

bu haller insana sabrı öğretiyor, gereksiz celallenmelerin bazen bizleri açmazlara sürüklediğini öğretiyor...

size bir ağabey tavsiyesi, sade burası için demiyorum, hayatın her anında, her zaman ve yerde çok çok sabırlı olmayı denemeni tavsiye ediyorum. göreceksin bundan dolayı hiç pişman olmayacaksın.

ha az kalsın unutuyordum bak, şimdi sen bu başlıkla bir konuyu başka bir sitede açmış olsaydın eminim ya silinirdi, ya kilitlenirdi, belki ban yerdin, hiç konuşturulma, fikir beyan etme imkanın dahi olmayabilirdi böyle bir durumda... ama,

SDN'de sana bu imkân tanındı, ve bu kadar sayfalar dolusu cevaplar yazıldı, değer verildi, tek bir istisna haricinde bunca insan seni anladı, sana hak verdi... hatta en üst yönetici olan arkadaşlarımızdan biri sana gayet mantıklı ve makul, çok güzel bir cevap verdi. kızmadı, hakaret etmedi, seni anladı ve yol gösterdi.

şimdi sen bunları iyi bir dinlenip, kalbin, ruhun huzura kavuşunca iyi bir düşün, eminim bana hak vereceksin...

sevgiyle, muhabbetle kal, Allaha emanet ol.

Hocam çok güzel yazmışsın.Yalnız üslubun dikkatimi çekti.Rahatlatıcı ve bir o kadar samimi.Soğuyan arkadaşa sizi örnek gösteriyorum,bu sitede sizin gibi engin yürekli insanlar var,bırakılır mı hiç :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben anlamıyorum ya niye hep üyeler şikayetçi ya bir günde SDN bir konu açıpta demedi siz üyelerden,abuk sabuk isteklerinizden,ergen çocuk tavırlarınızdan,saçma yorumlarınızdan,saçma konularınızdan vb. sebeplerden dolayı kimseyi şikayet etti mi etmedi çünkü zamanla herkesin yolunu bulacağını bildi sabretti dayandı ve bunca üye kazandı şimdi sende SDN'yi kendine örnek al !!!

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Şimdi espiri zamanı; soğuk odalar şarkısı size gelsin.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bu forumda da gün geçtikçe yaş ortalaması düşüyor ne yazikki. Virüs gibi birşey bu :) Öldürmüyor ama süründürüyor.

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben anlamıyorum ya niye hep üyeler şikayetçi ya bir günde SDN bir konu açıpta demedi siz üyelerden,abuk sabuk isteklerinizden,ergen çocuk tavırlarınızdan,saçma yorumlarınızdan,saçma konularınızdan vb. sebeplerden dolayı kimseyi şikayet etti mi etmedi çünkü zamanla herkesin yolunu bulacağını bildi sabretti dayandı ve bunca üye kazandı şimdi sende SDN'yi kendine örnek al !!!

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
:) Konuyla alakasız olacak ama, çoğu forum müdaviminin, facebook, twiter tarzır platformların müdavimlerinden daha asosyal olduğunu düşünmeye başladım ben hergeçen gün nedense.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Okullar açıldı ısınması lazım :P

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aslinda uyeleri az daha aca bilirler kalin yazi mesajlari silme vb bunlar acikcasi az bunaltiyor ve butun uyeler biri diyor iste sunu yapicam butun uyeler yapamassin dedikmi desin digerleri onun aklinda msj yaziyor yani bu sitede bu yorum yaparken inanin 10 kere dusunuyor insan msj ini yazdikdan sonra herkez sana bi laf vuruyo illa maksat siteye yaranmak Siteyi kayirmak bende 2010 dan beri takip ediyordum 2012 de uye oldum skildim uye olmadan daha iyiydi tabi bnm gorusum herkeze saygi duyarim

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
SDN'yi sevmemin en büyük nedeni site sahibi (@Troy) demeden co-admin demeden(@pesimist) gerekli gördükleri konulara kendi gerek mütevazi gerek tabi biraz o rankın verdiği ağırlıkla yazılan yorumları seviyorum.Her ne kadar Troy bunu başaramasada.Hep dalga arkadaş :)

SDN'yi seviyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...