Bu siteden soğumaya başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ilk üye olduğum zamanlarda birilerine yardımım olsun güzel bir ortam kurim diyerekden geldğim forumdan gün geçtikce soğumaya başladım ben 23 yaşındayım 2006 yılından beri gerek kendi forum sitelerim gerek başkalarının sitelerinde yöntetimde bulundum hepsi geldi geçti sıkılmaya başladım ve kendime burayı seçtim sandımk eski zamanlardaki gibi aile ortamı makara yardımlaşma ancak gördümki burdaki bir çok kişi gerek üye gerek yönetim bilgilerindenmidir bilemem ama hep havalarda geziniyorlar isim veya örnek veremem ama tesbitlerim bu yönde ve gün geçtikde burdan soğuyorum artık doğru düzgün cevap attığım bile yok blog a girip manşetlere bakıp çıkıp gidiyorum umarım ilerleyen zamanlarda o aradığım ortama kavuşur forum :) şimdi bir kaç kişi çıkıcak beğenmiyorsan git diyecekler çok normal klasikleşen cevaplar oldu bu tarz forumlarda neyse genede seviyorum burayı

Eferen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende soğudum bir konu açtım yorumlarımızı istediğimiz zaman silelim diye ankette yaptım çoğu silinebilir olsun istedi yönetici konuyu kapattı diktatörlükten başka bir şey değil alın siteniz sizin olsun bari üyeliğimi silin!!!

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sitede soğumaya başladım dedin, kenede burayı seviyorum dedin.
Beğenmiyorsan çek git gibi klasik cevapları da istemiyorsun.

Açıkcası derdini ben anlamadım. X yöneticiyle X üye ile aynı fikirde olacaksın diye bir kaide yok, o yönetime SSCB diyorlardı dağıldı gitti.

Forumun güzel tarafı zaten zıt insanların bir araya gelmesi, fikir beyan etmesi.

Forum çok üst düzey mi? Elbette değil ama varsa bildiğin çok iyi bir forum söyle bizde gelelim.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Benimde bugün açtığım konuyu daha önce açılmış benzer birçok konu varken silinmiş, gerçekten çok bilmişlik, kendini yukarılarda görenler olduğu kesin, gerçekten soğutuluyor Shiftdelete.net çok kaliteli bir ortam yöneticilerinde daha duyarlı olası gerekir...

Eferen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forum.donanimhaber.com bu siteyi iyi biliyorum girebilirsin sebastiantr ;)

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Olabilir birader bi süre sonra herşey boş geliyor insana..Doğrudur..

Eferen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buradan iyidir yorumlarımızı silebilelim diye bir anket açtık çoğunluk silinebilmesinden yana oy kullandı diye hemen konu kapattılar en azından orada diktatörlük yok

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
başka siteleri kötülemenin anlamı yok.
orasının da kaliteli bir forum olduğunu düşünüyorum.
bu arada her şeyin ilki güzel hocam zamanla düzelir yada kopup gidersin elden bir şey gelmez. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Buradan soğudum gidicem diyen üyelere dikkat ettim hep yeni üyeler.
5,6 aylık üyeliğinizde ne umdunuz ne buldunuz.
Yada ne paylaştınız burada,ne gibi kazanımlar elde ettiniz bunları bir tartın derim.

Eferen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak sen diyorsun en azından 1-2 hafta yüzümüze güldüler sonra sallamaya başladılar desek o da yok bunlar başlamadan bitiriyor kendilerine zarar verir huylarını değiştirmeleri taraftarıyım

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sitede soğumaya başladım dedin, kenede burayı seviyorum dedin.
Beğenmiyorsan çek git gibi klasik cevapları da istemiyorsun.

Açıkcası derdini ben anlamadım. X yöneticiyle X üye ile aynı fikirde olacaksın diye bir kaide yok, o yönetime SSCB diyorlardı dağıldı gitti.

Forumun güzel tarafı zaten zıt insanların bir araya gelmesi, fikir beyan etmesi.

Forum çok üst düzey mi? Elbette değil ama varsa bildiğin çok iyi bir forum söyle bizde gelelim.
Ben birşey beklemek için açmadım zaten bu konuyu içimden gelenleri söyledim ki buda benim en doğal hakkım amacım burda milleti galyana getirmekde değil zıt insanlar olucak elbette ama bu zıtlıklarını yaparken karşısındakini cahil görmiyicekler 5-6 aylık üyeliklerin sözleri daha çok dikkat edilmeli bence eskiler birbirlerini tutarlar hata kapatırlar yeni üyeler olumsuzluğu görür söyler bunu

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
kimse kimseyi zorlamıyor dostum istemeyen girmez bu kadar şikayetlenmene gerek yok forumun belli başlı kuralları var herkes uymak zorunda

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben birşey beklemek için açmadım zaten bu konuyu içimden gelenleri söyledim ki buda benim en doğal hakkım amacım burda milleti galyana getirmekde değil zıt insanlar olucak elbette ama bu zıtlıklarını yaparken karşısındakini cahil görmiyicekler 5-6 aylık üyeliklerin sözleri daha çok dikkat edilmeli bence eskiler birbirlerini tutarlar hata kapatırlar yeni üyeler olumsuzluğu görür söyler bunu
SDN FORUM ANAYASASINA Göre kurduğunuz cümle çok saçma,herkes eşitttir.
Anayasa şudur
Eşitlik İlkesi

''Kampanya ve yarışmalara üye olan herkes katılabilir. Tüm üyeler yönetimin gözünde eşittir. Hiç kimse fikri, yaşı ya da ırkı yüzünden yargılanamaz ve cezaya maruz bırakılmaz. Bütün üyeler eşit haklara
sahiptir. Üyeler arasında mesaj sayısı, üyelik tarihi vs. gibi durumlardan dolayı ayrım yapılmaz.''

ayrım yapılmaz diyor :)

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kimse kimseyi zorlamıyor dostum istemeyen girmez bu kadar şikayetlenmene gerek yok forumun belli başlı kuralları var herkes uymak zorunda
işte hep bu bakış açısından baktığınız için bu gibi konular çıkıyor ortaya türk insanının genel özelliği bu sanırım yıkıp geçmek birde olaya başka açıdan bak bu adam neden böyle bi konu açtı neden böyle düşünüyor diye yoksa gitmek herkezin yapabiliceği şey

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
SDN Bir ailedir. Tek yanlış bulduğum özelliği konumu editleyememem .Yönetimin de kendine göre bir cevabı mevcut tabii ama malesef üyeler açısından bu böyle olmuyor. Üyeler kendi konularını , mesajlarını editleyebilmeli.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Oyunu bırakırım,SDN yi bırakmam.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
SDN Bir ailedir. Tek yanlış bulduğum özelliği konumu editleyememem .Yönetimin de kendine göre bir cevabı mevcut tabii ama malesef üyeler açısından bu böyle olmuyor. Üyeler kendi konularını , mesajlarını editleyebilmeli.
Eski mesajların editlenmesini engellemek ve mesajın içeriğini değiştirmeyi engellemek amaçlı.
Zaten normalde yazım hatalarına karşı belli bir süre editlenebiliyor.

Bence olması gereken de bu laf ağızdan bir kere çıkar mantığını biraz ortaya koyuyor.

Şuan burdan daha fazla üyesi olan x bir sitede adminlik yapıyorum.
2002-03 yıllarında forum olaylarına el attım yaladım yuttumda geldim buralara :D

Forum ortamında eski üye desteklenir korunur. Olması gereken budur.
Senin çok fazla bilgin olabilir, süper zeka olabilirsin, herkesin aradığı cevap senden çıkabilir.

Ancak kim nerden bilecek?
Önce eteğindeki taşı dökeceksin, kendini tanıtacaksın. Bu forumun kuralı değil hayatın kuralı.
Durduğunuz yerde kimse size ayrıcalık yapmaz, onu hak etmeniz lazım.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,163
Forumda beğenmediğiniz bir durum, bir yöneticinin yanlış tavrı, sinirinizi bozan başka bir şey olduğu zaman direkt olarak benimle irtibata geçebilirsiniz.

Sizin forumdaki huzurunuz bütün yönetici arkadaşlar olarak 1. vazifemizdir. Arada yanlış anlaşılmalar olabilir tabi ki.

Yanlış gördüğünüz düzeltilmesini istediğiniz hususlarda bana ö.m ya da e-posta atabilirsiniz. mail adresim pesimist@shiftdelete.net

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sıkıntı paylaşmakla başlar paylaşmakla biter.

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Forumda beğenmediğiniz bir durum, bir yöneticinin yanlış tavrı, sinirinizi bozan başka bir şey olduğu zaman direkt olarak benimle irtibata geçebilirsiniz.

Sizin forumdaki huzurunuz bütün yönetici arkadaşlar olarak 1. vazifemizdir. Arada yanlış anlaşılmalar olabilir tabi ki.

Yanlış gördüğünüz düzeltilmesini istediğiniz hususlarda bana ö.m ya da e-posta atabilirsiniz. mail adresim pesimist@shiftdelete.net

Teşekkür ederiz :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Eski mesajların editlenmesini engellemek ve mesajın içeriğini değiştirmeyi engellemek amaçlı.
Zaten normalde yazım hatalarına karşı belli bir süre editlenebiliyor.

Bence olması gereken de bu laf ağızdan bir kere çıkar mantığını biraz ortaya koyuyor.
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Ben yazım yanlışı için editlemek istemiyorum . Android Kullanıcıları Klubü ##AlımlarAçık## Konusunun sahibi benim. Aldığı hiti görseniz 7-8 sayfa mesaj var. Amacım video çekerek uygulama tanıtma ve cihaz kullananalrı listeye ekleyip cihazlarını yazmak . Uygulama tanıtacaktım tanıtmadım neden ? Kendi mesajıma koyamıyorum ? Onlarca insan mesaj yazdı ekleyemiyorum ? Böyle sosyal konularda bari bu hak verilmeli .O klub benim değil artık yetkililerin.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Anlattmak istedğim buydu işte :) neyse benim diyeceklerim budur forum hakkında dikkate alınır/alınmaz bu bölüm içinden geçenleri söyleyeceğin bir bölümdü bende bunları söyledim size dinlediğiniz/kovduğununz için teşekkür ederim

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Ben yazım yanlışı için editlemek istemiyorum . Android Kullanıcıları Klubü ##AlımlarAçık## Konusunun sahibi benim. Aldığı hiti görseniz 7-8 sayfa mesaj var. Amacım video çekerek uygulama tanıtma ve cihaz kullananalrı listeye ekleyip cihazlarını yazmak . Uygulama tanıtacaktım tanıtmadım neden ? Kendi mesajıma koyamıyorum ? Onlarca insan mesaj yazdı ekleyemiyorum ? Böyle sosyal konularda bari bu hak verilmeli .O klub benim değil artık yetkililerin.

Hmm o farklı bir konu tabiki. Yöneticilere söyleyin düzenlesinler diyeceğim ama 1-2 kereden fazla düzenlettireceğiniz kesin.

Normalde bir forumda olması gereken budur da işte böyle durumlarda sıkıntı olması normaldir.

Ancak öyle sanıyorum ki vbulletin de şu kategori de üyeler mesajlarını editleyebilsin, şu kategoride editleyemesin gibi seçenekler vardı diye hatırlıyorum ama vbulletin admin paneli görmeyeli baya oldu.

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Üyelerle her konuda böyle ilgilendikleri için SDN'yi seviyorum :wub:

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
kimseyi zorla tutmuyor sdn ısteyen gıdebılır tabı secım hakkı sizin ama sacma sapan seylere takıı kalınmasa dah iyi olur hayat çok kısa eglenmeye bakın

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bazen ben de öyle düşünüyorum ama hayatın hiç bir alanında insanlara takılmamak lazım

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Ö.M gönderdim , ilgilenirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Kişinin kendi mesajını düzenleme yetkisi için şunu söyleyebilirim ki bazı arkadaşlar bunu fazlasıyla suistimal ettiği için kaldırılmıştı ki bence de doğru bir karar. Bir mesajınızı düzenlemek istiyorsanız mesajı raporlayın ve şu şekilde düzenlenmesi istiyorum deyin, yetkili arkadaş sizin için yapar bunu zaten. Yazım yanlışlıkla vs içinse zaten 15 dakika boyunca düzenleme yetkisine sahip kişi o süre zarfında istediği düzenlemeyi kendisi de gerçekleştirebilir.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20

gel-bi-dakka-konu%C5%9Fcaz_170406.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...