bu sitede gruplaşma

Sizce bu sitede gruplaşma var mı?

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Troy dedi ki:
sanırım bu yakınlaşma msn'de başlıyor.

üyelerimiz -sdn@hotmail.com uzantılı e-posta adresleri alıp msn'de buluşup sohbet ediyorlar.

daha yakın olmak istiyorsan orayı da deneyebilirsin :)

tabi bu sadece bir öneri. bazen beni de aralarına almıyorlar :)

Bunu kendisine çoktan ilettim ben ve oda bir adres aldı kullanıyor bile ;) alışıcak inşallah elimden geleni ardıma koymuyorum bunu bir görev bildim kendime :)

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Sitede gruplaşma var, Latin Amerikalılar basket sahasını almış, zenciler halterleri, Neo-Naziler oturakları, Uzak Doğulular da masa tenisi alanına el koymuş. Oz mu desem Prison Break mi bilmiyorum ama, çok pis gruplaşma var. Hatta geçen Oyunlar bölümüne gireyim dedim, iki kişi önümü kesip cep telefonumu, güneş gözlüğümü bi de 100 dolar paramı gaspetti. Mağdurum!
Kübra sana tavsiyem gruplaşma olayına henüz kafanı takma, senin gruplaşma dediğin oluşumun içine girdiğinde (ki merak etme biraz zaman geçsin mutlaka girersin) aslında olayın samimiyet ve dostluktan ibaret olduğunu anlayacaksın. Ha eğer biri, herhangi biri, sana maksadını aşan bir söz söylediyse, bunu sitedeki çoğunluğun üzerine yıkma, herkes öyle değil. GÖrdüğüm kadarıyla gayet cana yakın insanlar var. Takma bu kadar kafana ;)

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
evet burada gruplaşma var ve gruplaşmanın alası var diyorum, oyumu kullandım bu şıkka.

SDN gruplaşması bunun adı!.. sdn'ye üye olupta ciddiye almadığımız hiç kimse olmamıştır(bazı densizler dışında). bize kendini kabul ettirebilen, gerçekten paylaşabilen ve bunu hissettirebilen herkes bu gruptan ;)

grubun dışında kaldığını düşünüyorsan demekki üstüne düşen sorumlulukları(sorumsuz kişileri ciddiye almamızı kimse bekleyemez, kimsede almasın) yerine getirmiyorsundur belkide?!.. sabretmesini bilmek lazım, eğer sorumlluklarını yerine getiriyorsan mutlaka geri dönüşü lacaktır, erken olmasada geç olabileceği gibi daha sağlam arkadaşlıklarla karşılığını kat kat alacaksındır...

neyse, yaşasın gruplaşma, yaşasın SDN ::) :D ;)

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
pesimist dedi ki:
elektr10 dedi ki:
Mesela ben ::)
Henüz 3-5 mesajım varken dahil olmuştum sdn msn'e.İlk girdiğim günlerin birinde pesiyle karşılaştım.Kilitten filan bahsedince sen moderatör müsün demiştim hatta :D
O da böyle( ???) oldu tabi :D

Ve hatta o gün kimselerle paylaşmadığım bir sırrımı paylaşmıştım elektr10 ile..
Evet 8)

Kübra ilk mesajında "Belki cevaplıyan bile olmaz..." demişti dimi :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:
Sitede gruplaşma var, Latin Amerikalılar basket sahasını almış, zenciler halterleri, Neo-Naziler oturakları, Uzak Doğulular da masa tenisi alanına el koymuş. Oz mu desem Prison Break mi bilmiyorum ama, çok pis gruplaşma var. Hatta geçen Oyunlar bölümüne gireyim dedim, iki kişi önümü kesip cep telefonumu, güneş gözlüğümü bi de 100 dolar paramı gaspetti. Mağdurum!
Kübra sana tavsiyem gruplaşma olayına henüz kafanı takma, senin gruplaşma dediğin oluşumun içine girdiğinde (ki merak etme biraz zaman geçsin mutlaka girersin) aslında olayın samimiyet ve dostluktan ibaret olduğunu anlayacaksın. Ha eğer biri, herhangi biri, sana maksadını aşan bir söz söylediyse, bunu sitedeki çoğunluğun üzerine yıkma, herkes öyle değil. GÖrdüğüm kadarıyla gayet cana yakın insanlar var. Takma bu kadar kafana ;)

Bu adama dikkat edin.

Kendisi gruplaşan üyelerin önde gideni ve hatta bayrak taşıyanıdır.

Kısa zamanda kendi cemaatini oluşturup forumda zikir eylemezse ben de bu işi bilmiyorum.

İçimizdeki İrlandalıdır bu adam :) Üstelik İrlanda'nın köylüğünden.

Şimdi bildin ni?

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Hepimiz farklı yerlerden farklı kültürlerdeniz ve hiçbirimizin yaşam tarzı bir diğeri ile birebir örtüşmez sadece klavyelerimizin konuştuğu ama içimizin bir olduğu konular... üzerine bu kadar takılmamak gerekir..Kaynaşın koklaşın birbirimizi kırmak hiçbirimize yakışmaz

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Abi İrlandalıların nesi var ya, Braveheart'ı hiç mi izlemedin ne güzel yardım etti o kaçık adam Vilyım Volıs'a. Hem Colin Farrell, Edward Norton diyorum abi, hatta senin de bileceğin Boondock Saints, yani Şehrin Azizleri diyorum. Var mı İrlanda gibisi. Freud bile psikolojinin sökmediği tek millettir demiş İrlandalılar için. (ya harbiden içimde bi İrlandalı varmış birinin tetiklemesini bekliyormuş demek ki. İçimde mi, bi dakka ya nasıl?!)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
şehrin azizleri zaten olayı bitirmişsin abi ;)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
çok saçma ya! ???

henüz yeni üyesin sen...yani sanal bir ortamda nasıl dıslanabilirsin ki?

eger dahada SDN nin içinde olmak istiyosan forumlara daha fazla katıl!

her konuya görüslerini yaz vs...

mesela ben SDN için yeni adres yaptım ve herkesin profilindeki SDN adreslerini topladım...şimdi her zaman SDN üyeleriyle konusuorum...

eger sende katılmak istiyosan sonu SDN yle biten bi adres yap herkesi ekle... ;) :)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
kübra alioğulları dedi ki:
Sizce var mı? Bence var çünkü ben yeni üyeyim dışarda kaldığımı düşünüyorum. Kimse inkar etmesin ben gördüğüme inanırım.
Belki bu anketi açtım diye üyeliğimi silersiniz.
Ama silmeniz gruplaşmanın oldugunun bi kanıtı olur üyeliğimi silmeyin diye yazdığımı düşünmeyin o kadar basitleşmedim bidaha üye oluruz olmazsa.
Belki cevaplıyan bile olmaz neyse ya ben açtım.

Selamlar,

Hani bir laf vardır, bir deli mancınık kullanmasını öğrenip kuyuya nişan alıyor, akıllılar da tutup sualtı kurtarma konusunda kafa patlatıyor...

Lâ havle...

pajero

Doçent
Reaksiyon puanı
23
gruplaşma yok ama sdn çıg gibi büyümekte yani sdn büyük bi grup oldu :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
pajero dedi ki:
gruplaşma yok ama sdn çıg gibi büyümekte yani sdn büyük bi grup oldu :)

Ben size söyledim meclise girelim diye :)

SDN Partisi

İlk içki bedava ;)
Herkesin damı olacak.
Dam 1 YTL olacak.
Barajı yüzerek geçtik

x2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rütbeciliği kastetmiştir belki.bu kadar üzerine gitmeyin bence..
ama devrecilik her zaman iyidir, özellikle askerde.
:)

x2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seçiL dedi ki:
Hepimiz farklı yerlerden farklı kültürlerdeniz ve hiçbirimizin yaşam tarzı bir diğeri ile birebir örtüşmez sadece klavyelerimizin konuştuğu ama içimizin bir olduğu konular... üzerine bu kadar takılmamak gerekir..Kaynaşın koklaşın birbirimizi kırmak hiçbirimize yakışmaz

kaynaşma tamam da koklaşma bozar bizi
(şaka yapıyorum)
:)

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
bilmiyorum ama gruplaşma olsa ne fark eder ki.. !?
şimdiye kadar hiç kimseden olumsuz birşey görmedim çok da iyiyim bu şekilde.

spetan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KESİNLİKLE VAR
YAZILANA MESAJLARA BAKARSANIZ..
GRUP DIŞINDAYSANIZ CEVAP BİLE VERMESLER...
BUNU BİR KAÇ DEFA DİLE GETİRDİM :)
DIŞLANSANIZDA VURDUMDUYMAZ OLUNUZ...
ÖNEMLİ OLAN BU SİTEDEN BİLGİ ALMAK..
FORUMDA SİZİ-BİZİ TAKMIYANLARA SAYGILAR..
ONLAR AYRI DÜNYADA YAŞIYORLAR (YADA ÖYLE SANIYORLAR.)

TAKMA KAFANA...NEŞELİ OL :)

spetan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BUNU SANA ÖRNEKLE GÖSTEREYİM
SENİN KONUNA CEVAP VERDİM..
O GRUPTAN BİR HAPŞIRSA OLAY OLUR KIRK TANE MESAJ YAZARLARDI..
BAK BEN SENİN KONUNA MESAJ YAZDIM..KONU BİTTİ SANKİ..KİMSE CEVAP VERMEZ.:)
ÇOK DA UMURUMDA DEĞİL..
ONUN İÇİN KAFANA TAKMA...
NEŞELİ KAL..

spetan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TuningMert dedi ki:
Çok sıkmaya başladınız...

kim sıkmaya başladı...
genel konuşmayın..
sıkan kimse direk olarak söyleyin..
çokda sıktıysa okuma...
bence

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Hepinizi grubuma bekliyorum haberiniz olsun. Grubumuzun ismi "Kahveyi Kremasız İçenler" yani KKI. Havuzbaşı partileri, köpük banyoları, açık büfe kahvaltılar, pazar günleri golf turnuvaları, Rus dansçılar falan, ne isterseniz hepsi sizin için canlarım. Hiçbir gruba giremeyenler benim grubumda mutlu mesut, keyif içinde yaşayabilir. (bu direkt AKP politikası oldu ama neyse)
Özellikle Fight Club, Leon, Star Wars, Boondock Saints ve Snatch severler başım gözüm üstünedir.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:
Hepinizi grubuma bekliyorum haberiniz olsun. Grubumuzun ismi "Kahveyi Kremasız İçenler" yani KKI. Havuzbaşı partileri, köpük banyoları, açık büfe kahvaltılar, pazar günleri golf turnuvaları, Rus dansçılar falan, ne isterseniz hepsi sizin için canlarım. Hiçbir gruba giremeyenler benim grubumda mutlu mesut, keyif içinde yaşayabilir. (bu direkt AKP politikası oldu ama neyse)
Özellikle Fight Club, Leon, Star Wars, Boondock Saints ve Snatch severler başım gözüm üstünedir.

HEPİMİZ FIGHT CLUB'IZ 8) :-X

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
spetan dedi ki:
İki mesajının arasında 12 dakika fark var ve sen o arada cevap bekliyorsun.
Bu mesajdan bir önce gönderilen mesaja bak.1 saat geçmiş ve kimse cevap vermemiş.Hatta şu an bile o mesaja cevap vermiyorum, sana cevap veriyorum.O zaman oBsCuR HoMmE arkadaşımızı hiç takmıyoruz biz, öyle mi?
Komik olma lütfen.

Önce forum kurallarını oku, sonra millete çamur at.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
bunun amacı forumu ayırmakmı acaba.insanın aklına gelmiyor değil.kendi gruplaşmaya çalışıyor sudan sebepten.komik...

spetan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elektr10 dedi ki:
spetan dedi ki:
İki mesajının arasında 12 dakika fark var ve sen o arada cevap bekliyorsun.
Bu mesajdan bir önce gönderilen mesaja bak.1 saat geçmiş ve kimse cevap vermemiş.Hatta şu an bile o mesaja cevap vermiyorum, sana cevap veriyorum.O zaman oBsCuR HoMmE arkadaşımızı hiç takmıyoruz biz, öyle mi?
Komik olma lütfen.

Önce forum kurallarını oku, sonra millete çamur at.

avukatlık yapmak için önce okulu bitirmek sonra staj görmek gerekli..
çok acemisin..
ben çamur atmam doğru neyse onu yazarım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...