Bu site tamamen güvenilir mi ?

Lexa Silverhand

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Geçenlerde donanım tavsiyesi istemiştim ve bir arkadaş bana çok güzel bir sistem önerdi. Bu da linki Eclipse Zero Silver [ModArt PC] I R3 3100 RX570 4GB 8GB DDR4 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu bilgisayarı ince hesaptan özelleştirip 4500 tlye almak istiyorum . Muhtemelen kredi kartıyla alacağız ve sormak istediğim şu : Kredi kartıyla alırken bir sorun yaşar mıyım ? Kargodan gelirken ürün zarar felan görür mü ? Bu aralar ekonomik durmumuz kötü olduğu için işimi şansa bırakmak istemiyorum. Hem dersler için hem oyun için alıyorum. Tecrübeniz varsa bu site hakkında yazarsanız sevinirim :D

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Daha 2 hafta önce aldım incehesaptan pc. Monitör + pc. Monitörde zaten 0 ölü piksel garantisi vermişlerdi söyledikleri gibi çıktı. Cuma akşamı sipariş verdim. 1 hafta sonra cumartesi yurtiçi ile kargoya verildi. Bu kadar uzun sürmesinin sebebi herhalde yoğunluk. Çünkü 4 gün içinde paketleme ve kurulum yapıldı. Kurulumda win10 pro kuruyorlar bios ayarlarını yapıyorlar xmp profili gibi, driverları kuruyorlar. Kısaca hizmette sınır tanımıyorlar

Lexa Silverhand

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Daha 2 hafta önce aldım incehesaptan pc. Monitör + pc. Monitörde zaten 0 ölü piksel garantisi vermişlerdi söyledikleri gibi çıktı. Cuma akşamı sipariş verdim. 1 hafta sonra cumartesi yurtiçi ile kargoya verildi. Bu kadar uzun sürmesinin sebebi herhalde yoğunluk. Çünkü 4 gün içinde paketleme ve kurulum yapıldı. Kurulumda win10 pro kuruyorlar bios ayarlarını yapıyorlar xmp profili gibi, driverları kuruyorlar. Kısaca hizmette sınır tanımıyorlar
Kargo benim için önemli değil sevdiğimi bekler gibi beklerim Hocam teşekkürler

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Oldukça güvenilir bir sitedir ve bazı Youtuber'larla anlaşıyor Donanım Arşivi ve ModArt gibi.
Bafır, Webtekno, PC Hocası gibileri ilede anlaşmaları var. Asus içinde olan sistemler çok daha ucuz çünkü asus tarafından destekleniyor. ve beşiktaj espor'unda resmi sponsorları