Granny 3 İndir – Full
Granny 3, büyükanne ve büyükbabadan kaçmaya çalıştığın korku oyunudur. Kaçmayı başarmak için sadece 5 gününüz var. Evin içinde ve dışında kullanacağınız pek çok eşya…

Böyle bir yargı doğru değildir.Sadece .exe varsa trojan.
Site genel olarak güvenilir deniyor, ama bazı uygulamalarda virüs veya addware yiyenler olmuş.bu siteden granny 3 indiricem güvenlımıdır![]()
Granny 3 İndir – Full
Granny 3, büyükanne ve büyükbabadan kaçmaya çalıştığın korku oyunudur. Kaçmayı başarmak için sadece 5 gününüz var. Evin içinde ve dışında kullanacağınız pek çok eşya…www.oyunindir.club
Baskasinindan baktim rar dosyasinda exe vardı ama setup degildibilgisayarını seviyosan 5 dolara steam'den alırsın
Sadece .exe varsa trojan.Baskasinindan baktim rar dosyasinda exe vardı ama setup degildi
Böyle bir yargı doğru değildir.Sadece .exe varsa trojan.
Site genel olarak güvenilir deniyor, ama bazı uygulamalarda virüs veya addware yiyenler olmuş.bu siteden granny 3 indiricem güvenlımıdır![]()
Granny 3 İndir – Full
Granny 3, büyükanne ve büyükbabadan kaçmaya çalıştığın korku oyunudur. Kaçmayı başarmak için sadece 5 gününüz var. Evin içinde ve dışında kullanacağınız pek çok eşya…www.oyunindir.club
evet ters bir şekilde cevabım olmuş fakat sadece rarda setup.exe olunca biraz sakıncalı değilmidir. Başka sitelere yönlendiriyordur sizi ondan indirmişsinizdir. Yoksa bende bu siteden bazı oyunlar yüklüyorum. Sitede sorun yok genellikleBöyle bir yargı doğru değildir.
Site genel olarak güvenilir deniyor, ama bazı uygulamalarda virüs veya addware yiyenler olmuş.
Güvenilir olup olmaması, VirusTotal sonucuna bağlıdır.evet ters bir şekilde cevabım olmuş fakat sadece rarda setup.exe olunca biraz sakıncalı değilmidir. Başka sitelere yönlendiriyordur sizi ondan indirmişsinizdir. Yoksa bende bu siteden bazı oyunlar yüklüyorum. Sitede sorun yok genellikle
Knk dedigib gibi indirdim acmadim virusrotala tarattim hepsi güvenli dediGüvenilir olup olmaması, VirusTotal sonucuna bağlıdır.
Hayır sadece exe degil oyun dosyaları var unuty baslatma seysi varSadece .exe varsa trojan.
Yeni konu açıp link paylaşır mısın?Knk dedigib gibi indirdim acmadim virusrotala tarattim hepsi güvenli dedi