Bu site güvenilir mi?

isyan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar.
sahibinden sitesinden bir telefon almak istedim ancak kullanıcı sahibinden %7 komisyon aldığını söyledi ve sahibinden sayfasının alt kısmında yazan tinypay.me sitesinin 0 komisyon aldığını söyledi yani aynı get işlemi dedi ama güvenemedim yine de bu site güvenilir mi yani get sistemi gibi mi olucak bir sıkıntı olur mu kullanan arkadaşlar mı?çok teşekkür ederim şimdiden.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kesinlikle o şekilde alışveriş yapmayın. Güvenli ticareti sağlayan bilindik sitelerin kendi sistemleri üzerinden yapın ki paranız güvencede olsun. Eğer aldığınız ürün gelmez ise veya kusurlu gelirse satan kişi tinypay dan geri verecek mi? bence vermeyecek.

Tekrar ediyorum sakın olaki bi tip yan yollar ile ödeme almaya çalışan kişilere güvenmeyin. Hatta bazıları site üzerinden satışımız yok şuraya yatırın, elden gönderin vs. akla hayale gelmeyecek yollar ve bahaneler ile insanları kandırmaya çalışıyor.

Çok kısa bir süre önce bir arkadaşım 4500 tl gibi bir rakamın ucundan döndü. senin ürünü alacağın kişi dolandırıcıdır demiyorum. başımıza geldiği için bunları söylüyorum. dediğim gibi biz ucuz atlattık. ama siz veya başkaları atlatamayabilir.

demedi deme.

isyan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklısın hocam o zaman nasıl yapalım 50 lira fazla verip komisyon parasını karşılarım diyip sahibinden üzerinden mi gerçekleştireyim işlemi?
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://a1212.hizliresim.com/14/9/gr784.jpg[/URL][/IMG]
bu resimde ki üst kısımda ki çizgi orjinal çizgi mi?sanki paintte çizilmiş gibi duruyor?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sahibinden üzerinden get ile al sadece. bu sayede ürünü eline alırsan incelersin onay verirsen para satıcıya ödenir, bi sorunu varsa cihazın paranı geri alabilirsin

Buroteknik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Duyulmuş bir site olmadığı kesin ama bilmediğim bir konu hakkında yorum yapamam. O yüzden daha önce kullanan arkadaşların yorumları dikkate alınabilir.

saltooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben sanalpazardan bikaç kere alışveriş yaptım en son s3 aldım ve bi sıkıntı yaşamadım ama satıcıyla konuştum ve yorumlarına baktım dikkat etmek gerekir internet alışverişinde