Bu sistemle kasma sorunu !

sivassaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ilk önce selamlar, masaüstü bilgisayarım var özelliklerini ekteki fotoğrafta görebilirsiniz.Yeni ekran kartı aldım eski ekran kartım 2 GB 128 Bit idi ben gidip MSİ R9 380 4GB 256BİT aldım fakat bir çok oyunu kasarak oynuyorum çözemedim Euro Truck Simulator oyununu bile Ortada kasarak oynuyorum bunun bir çözümü veya sorunu nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 15173

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Resim gözükmüyor dostum. Ayrıca o kart ile oyunlarda Full Hd'de sorun yaşamaman lazım. Oyunlar orjinal mi ? İşlemcin nedir ?

sivassaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://i.hizliresim.com/PPBq77.jpg

Buyrun burdan bakabilirsiniz gözükmüyorsa sisteme AMD nin işlemcisi var ekte gözüküyor zaten sizinde dediğiniz gibi full de oynamam lazım böyle bir sorunla karşılaşıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca oyunlarda orjinal Steam'den alınma.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekran kartının güncel sürücülerini yükleyip deneyebilirsin. Pingden kaynaklanan kasmalarda olabilir tabi

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sanırım APU'da çalışıyor ama APU'da bile kasmaması gerekiyor. Diğer ekran kartında böyle bir sıkıntı var mıydı ? Bu sıkıntılar ne zaman başladı diğer oyunlarda böyle miydi ? Bilgiler çok kısıtlı bu şekilde arıza tespiti yapamayız.

sivassaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya diğer ekran kartında Cs:go yu en düşük ayarlarda 150 fps alıyodum bundada düşük ayarda 150 fps alıyorum bana göre daha artması gerekmez mi ? Zaten oynadığım 1 tane oyun vardı o kartta oda cs:go format atsam bi kendine gelirmi uyum problemi var sanırım