Bu sistemle guncel oyunlari kac yil oynarimGayet güzel bir sistem A350M yerine B350 anakart tercih edilebilir.
İyi olmuş.Donanim arsivi v3 olarak gecen sistemin islemcisini degistirdim ve rami 3000mhz yaptim.Nasil olmus? Alinir mi?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bu sistemle guncel oyunlari kac yil oynarim
RAM'ı nasıl değiştirmeyi planlıyorsunuz? Gayet uyumlu daha ucuzunu bulabiliyorsanız alabilirsiniz. PSU iş görür. Tercih sizin.Peki bu v3ü sadece psu ve ram degistirip alsak nasil olur @utkuversus @Death Mark
Yok oyle demek istemedimRAM'ı nasıl değiştirmeyi planlıyorsunuz? Gayet uyumlu daha ucuzunu bulabiliyorsanız alabilirsiniz. PSU iş görür. Tercih sizin.
Peki o sekilde nasil olur kac yil guncel oyunlari low açarRyzen 2200G yerine Ryzen 1300X seçmek daha mantıklı olur.
Anakart asus olmiyo msi b350-MK ve 1300x taksak olurmu ve kac yil guncrl oyunlari lowda oynarimAçıkçası V3 çöp bir sistem. Yukarıdakimsisteme B350-MK asus anakart ve 1300X taktımmı tamamdır.
Msinin B350 bir kartını seç işte.Anakart asus olmiyo msi b350-MK ve 1300x taksak olurmu ve kac yil guncrl oyunlari lowda oynarim
---- Mesajlar birleştirildi ----
Msi olarak hangisi takilir b350 mk gibi bir model yok
Sıkıntı yaşayan duymadım? Vs 650 biraz sorunlu oda giderildi tamamda 550 ile 450'nin ne suçu var?Vs serisi PSU lar kronik problemli. Bilen yok mu?