Asus K54C Laptop Anakart
4 GB Bellek
İntel Celeron B815 2 Core 1.60 Ghz
300 GB Hard Drive (HDD)
HDD çok kasar ve 4gb ramda günümüz şartlarında yetersiz.Asus K54C Laptop Anakart
4 GB Bellek
300 GB Hard Drive (HDD)
Şu an win 10 kullanıyorum pc geç açılamsı hariç akıcı bir şekilde kullanıyorum.HDD çok kasar ve 4gb ramda günümüz şartlarında yetersiz.
Sizin sisteme win 8.1 gider.
Win 10'da kalın öyleyse daha akıcı bir deneyim elde etmek isterseniz win 8.1'e geçebilirsiniz.Şu an win 10 kullanıyorum pc geç açılamsı hariç akıcı bir şekilde kullanıyorum.
11 olmuyormu?Win 10'da kalın öyleyse daha akıcı bir deneyim elde etmek isterseniz win 8.1'e geçebilirsiniz.
Kurarsın ama kasar kurmak istersen;11 olmuyormu?![]()
forum.shiftdelete.net
asus k54c de yokmu?Bilgisayarda tpm 2.0 yoksa yükleyemeyebilirsiniz maalesef
Kullanmamanız daha etkili olur.Asus K54C Laptop Anakart
4 GB Bellek
300 GB Hard Drive (HDD)
Ram kullanımı tavan yapmaz zaten windows ayarlıyor 8gb ram olursa 4gb - 4gb ram olursa 2gb ram kullanır.Kullanmamanız daha etkili olur.
Windows 8.1-10 daha iyi performans verebilir sisteminizde.
Minimum 4GB Ram istiyor,Ram kullanımı vesaire tavan yapar.
Yapmaz mı ?Ram kullanımı tavan yapmaz zaten windows ayarlıyor 8gb ram olursa 4gb - 4gb ram olursa 2gb ram kullanır.
Yapmaz mı ?
Windows 10 x64 bile 2GB Ram kullanıyor.
2 GB Ram'den geriye 2GB kalıyor..
Minimum istenilen Ram'de kullanmayı aslan önermem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 olmasını öneririm minimum.
Niye?Deneme bile.
Hocam işlemci düşük.2MB önbellekli bir işlemci.
Chrome'a girip iki sekme açınca görürsünüz kullanıyor mu kullanmıyor mu ??
Kaç saniyede açılıyor ve genel olarak performans nasıl eğer iyi ise bende bilgisayarımda bir deneyeyim.Ekli dosyayı görüntüle 157221
Arkadaşlar Windows 11 i indirdim 2 gb ram kullanıyor ve hızlı yardımlarınız için teşekkür ederim.
Başlat menüsünden kapat tuşuna basıp kapatıp açarsan Harddisk pc de 1dk da açılıyor.Kaç saniyede açılıyor ve genel olarak performans nasıl eğer iyi ise bende bilgisayarımda bir deneyeyim.
2.5 Gb kullanıyor ?Hocam işlemci düşük.2MB önbellekli bir işlemci.
Ram düşük.
SSD yok,HDD var.
Büyük ihtimalle harici bir ekran kartı yok,olsa bile güncel Windows 11 sürücüsünün çıkacağını sanmıyorum.Windows 10 driveri var ise onun ile devam etmek zorunda kalacaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Chrome'a girip iki sekme açınca görürsünüz kullanıyor mu kullanmıyor mu ??
Anlamamakta inat mı ediyorsunuz ?2.5 Gb kullanıyor ?