Bu sistem iyimi

ahmetk712

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
fotoğragtaki sistemi topladım hazırda 4 gb ramim ve ssd m var 1 ay sonrada nvidia 1050 ekran kartı ekleyeceğim sistem güzelmi değiştirmem gerek birşey varmı

Ekli dosyalar

• hhg.PNG
    hhg.PNG
    107.4 KB · Görüntüleme: 364

sadiky

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Hocam Bütçe Söylerseniz daha ne yapılabilir bakalım ama illa bu derseniz çok düşük bir işlemci ileride i5 i7 alacağım derseniz geçici bir sürelik idare eder. power'e gelirsek 400w sertifikasız bir psu sisteme zarar verebilir çalıştırsa bile yükte kapanır.

ahmetk712

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
ileride i5 almayı planlıyorum şimdilik böyle olacak bütçe kısıtlı 1000 tl üst limit şuanda oyüzden ekran kartını hemen alamıyorum 1 ay bekleyecek psu da ucuz olsun diye seçmiştim ucuz kaliteli psu öneriniz varmı siparişi yarın sabaha kadar vermem lazım

ahmetk712

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
verdiğiniz psu lar çok pahalı malesef psu ya okadar para ayırmadım şimdilik fotoğraftaki kasayı ve psu yu alsam ekran kartını alırkende psu değiştirsem olmazmı acaba. Birde sizce sistemi şimdi topşamalımıyım yoksa yazınmı toplamalıyım belki fiyatlar düşer ama sistemi toplamayıda çok istiyorum kararsız kaldım

sadiky

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bende de aynısı oldu ilk basta mutlu oluyosun.2 hafta sonra keşke bekleseydim diyosun. suan alsanda oyun oynayamazsın zaten ekran kartı olmadan.
psu ya gelirsen dandik alırsan sisteme zarar verir yada çalıştırmaz. dolar düşecek diye beklersen çok beklersin düşse bile en fazla 3,55 olur daha da inmez. parayı topla sistemi toplu almanı tavsiye ederim.

ahmetk712

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
ekran kartını çok beklemeyeceğim 1 ay da şuanda 15 tatil olduğu için kasayı kurma işleriyle falan okul zamanı uğraşmam gerekmez diye düşünüyordum. Ekran kartını direk hazır sisteme takarım. Psu aerocool marka iyimidir

sadiky

Asistan
Reaksiyon puanı
12
80+ olazsa en az 500 w alman gerekir o da yetermi yetmez mi bilmem. İyi marka mı bilmem ama kötü değil çok kullanılıyor. saglam istiyosan psu için 250 tl çıkarıcaksın gözden