Bu sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DDLAO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247

Yoldaş Sincap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Konun açıldığı yere bakmam gerekti.

Son düzenleme:

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Bence Hepsiburada'dan hazır PC alınmaz. Alınacaksa da satıcıya dikkat etmek lazım. Ama belki sistem toplanabilir.

Yoldaş Sincap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6.6 KB · Görüntüleme: 140

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Hah ben de onu şimdi farkettim ve raporluyorum.

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Bence Hepsiburada'dan hazır PC alınmaz. Alınacaksa da satıcıya dikkat etmek lazım. Ama belki sistem toplanabilir.
Hocam normalde param yetiyordu, alacaktım ama siz böyle dediniz diye almayacağım. :D

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Hocam normalde param yetiyordu, alacaktım ama siz böyle dediniz diye almayacağım. :D
Cümlemi düzgün okuyun. Almayın demiyorum. Belki alınabilir. Ama Hepsiburada'dan Hazır PC alırken DİKKAT ederek alın. Satıcıya, ürün yorumlarına, puanına ve benzeri şeylere dikkat edin. Ama ben sizin yerinizde olsam Hepsiburada, Trendyol ve benzeri yerlerden almam. O kadar Bilgisayar sitesi, mağazası ve benzeri var iken, oralaradan almanızı önermem. Ha* toplama derseniz olabilir.

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Cümlemi düzgün okuyun. Almayın demiyorum. Belki alınabilir. Ama Hepsiburada'dan Hazır PC alırken DİKKAT ederek alın. Satıcıya, ürün yorumlarına, puanına ve benzeri şeylere dikkat edin. Ama ben sizin yerinizde olsam Hepsiburada, Trendyol ve benzeri yerlerden almam. O kadar Bilgisayar sitesi, mağazası ve benzeri var iken, oralaradan almanızı önermem. Ha* toplama derseniz olabilir.
Hocam Eğlence kategorisindeyiz burayı bu kadar cidiye almayın. :D Zaten ekran kartı + işlemci 90k TL ediyor şaka yapıyorum yani. :D

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Hocam Eğlence kategorisindeyiz burayı bu kadar cidiye almayın. :D Zaten ekran kartı + işlemci 90k TL ediyor şaka yapıyorum yani. :D
Hepsiburada yı gördüğüm anda direkt hazır PC alınmaz moduna geçtim. :D daha linklere bile basmadan. Meğerse işlemci ve ekran kartıymış. Troll olduğunu şimdi anladım. Ve belirtmek isterim, benim bunun üzerinde açmış olduğum bir konu var idi. Quadro ekran kartları, oyun için değildir.

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Hepsiburada yı gördüğüm anda direkt hazır PC alınmaz moduna geçtim. :D daha linklere bile basmadan. Meğerse işlemci ve ekran kartıymış. Troll olduğunu şimdi anladım. Ve belirtmek isterim, benim bunun üzerinde açmış olduğum.bir konu var idi. Quadro ekran kartları, oyun için değildir.
Biliyorum hocam. Troll konu olsun torba dolsun yani. :D

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Ben direkt 'Film için yha.' deyip geçiyorum. :D

UglyBetty

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
128