Bu sene mezuniyet töreni olur mu sizce?

Kaan06

Asistan
Reaksiyon puanı
50
İyi günler arkadaşlar. bu sene lise de son senem, 12. sınıfım. Okul her sene 12. sınıflar için okulun bahçesinde mezuniyet töreni düzenliyor. Kalabalık bir ortam oluyor, tavuk döner oluyor, öğretmenler konuşma yapıyor, tören bitince de toplu bir şekilde Anıtkabir'e gidiliyor. Milli Eğitim bakanı"1 Haziran okullar açılabilir"diyor. Okul açılırsa sizce mezuniyet törenimiz olur mu? Bana olmaz gibi geliyor, sosyal mesafeye uymak çok zor çünkü.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Virüs bitesiye kadar bütün sosyal etkinlikler iptal edilir

MrGrфn

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Daha fazla yayılması riskini almazlar.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
İyi günler arkadaşlar. bu sene lise de son senem, 12. sınıfım. Okul her sene 12. sınıflar için okulun bahçesinde mezuniyet töreni düzenliyor. Kalabalık bir ortam oluyor, tavuk döner oluyor, öğretmenler konuşma yapıyor, tören bitince de toplu bir şekilde Anıtkabir'e gidiliyor. Milli Eğitim bakanı"1 Haziran okullar açılabilir"diyor. Okul açılırsa sizce mezuniyet törenimiz olur mu? Bana olmaz gibi geliyor, sosyal mesafeye uymak çok zor çünkü.

Büyük ihtimalle olmaz. Okulun öyle bir risk alacağını sanmıyorum.

Kaan06

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Hocam geçen sene dersimize giren çok sevdiğimiz bir öğretmenimiz arkadaşa demiş"tören yapılır." Motive olsunlar diye mi söylemiştir. Bana kalıyorsa da yapılmaz gibi de. 1 Haziran'da okullar açılır mı sizce?

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Ne okullar açılır, ne tören olur kardeşim. Ayrıca açılsa ne olacak anlamıyorum, kim gider? Kalma yok, devam zorunluluğu yok bu dönem. Kimsenin ne gideceğini ne çocuğunu yollayacağını sanmıyorum.

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
olma imkanını söylüyorum hazır olun %0

Kaan06

Asistan
Reaksiyon puanı
50
1 Haziran'da okullar açılmayacak bu arada. İhtimal 0.
Hocam bazı kişiler bana kızmışta, merak ettiğimden soruyorum. Whatsapp grubunda hoca diyor.'Okullar açılcak, mezuniyet töreni de yapılır" Hocam, hocaya da denmez ki, hocam bu durumda okul mu açılır, açılmaz, siz yanılıyorsunuz. Hocam o yüzden foruma sormak istedim, bana saçma geliyor, okulun açılması veya tören yapılır denmesi. Hocamız diyor." her şey iyiye gidiyor, vefat sayısında da azalma var, o yüzden okulda açılır, mezuniyet töreni de yapılır."

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
Hocam bazı kişiler bana kızmışta, merak ettiğimden soruyorum. Whatsapp grubunda hoca diyor.'Okullar açılcak, mezuniyet töreni de yapılır" Hocam, hocaya da denmez ki, hocam bu durumda okul mu açılır, açılmaz, siz yanılıyorsunuz. Hocam o yüzden foruma sormak istedim, bana saçma geliyor, okulun açılması veya tören yapılır denmesi.
hocaların seviyesi ne kadar düşmüş :( zaten her gördüğün öğretmen,öğretmen olmak çok kolay

Kaan06

Asistan
Reaksiyon puanı
50
hocaların seviyesi ne kadar düşmüş :( zaten her gördüğün öğretmen,öğretmen olmak çok kolay
Bende anlamadım hocam. Sınıf hocamız öyle diyordu, aynısını okulun müdür yardımcısı da diyordu. "Corona azalmaya başladı, vefat sayıları gün geçtikce düşüyor, 1 Haziran'da okula gelirsiniz." Diyorlar, bana saçma geldi yani.