speed test yapıp ss atabilir misiniz? Ayrıca hangi siteden indiriyorsunuz ?252 MB ı 4 saatte indirmeyi hedefliyor ve hiç böyle olmazdı sn de 20kb anca indiriyor ne oldu buna
Ekli dosyayı görüntüle 162329
speed test yapıp ss atabilir misiniz? Ayrıca hangi siteden indiriyorsunuz ?
Normal paketin bu mu? 16 mbps sanırım.
evetNormal paketin bu mu? 16 mbps sanırım.
O indirmeyi hangi siteden indiriyorsun?
realtekden ses driverı indiriyorumO indirmeyi hangi siteden indiriyorsun?
Başka bir yerden indirme yapmayı dener misiniz? herhangi bir şey olabilir.realtekden ses driverı indiriyorum
şarkı indireyim dedim ortalama136kb indirdi sanırım bi sıkıntı varBaşka bir yerden indirme yapmayı dener misiniz? herhangi bir şey olabilir.
O zaman sorun indirilen dosya da başka yerden indirmeyi denerseniz sorun olmayacaktır.normal iniyor
şarkı indirmeye baktım ortalama 136kb indiriyor bence bir sorun varO zaman sorun indirilen dosya da başka yerden indirmeyi denerseniz sorun olmayacaktır.
Steam tarzı bir yerden oyun indirmeyi dener misin? ne kadar hızda indiriyor.şarkı indirmeye baktım indirmeye ortalama 136kb indiriyor bence bir sorun var
normal iniyor 20mbSteam tarzı bir yerden oyun indirmeyi dener misin? ne kadar hızda indiriyor.
Normal iniyorsa sorun yok. Dediğim gibi indirilen yerden yere göre değişir.normal iniyor 20mb
modemi resetlemeyi denediniz mi eğer yeni bir sorunsa belki modemin aldığı bir güncelleme sebep olmuştur ?normal iniyor 20mb
Chrome dan denedim indirmeyi yine aynı sanırım realtekde sorun varNormal iniyorsa sorun yok. Dediğim gibi indirilen yerden yere göre değişir.
Kapat aç yaptım yine aynı sanırım realtekde sorun varmodemi resetlemeyi denediniz mi eğer yeni bir sorunsa belki modemin aldığı bir güncelleme sebep olmuştur ?
hocam realtek ses oynatma sürücüsü diye biliyorum eğer bilgisayarda sesle ilgili bir durum yoksa pek alakalı olduğunu sanmam, chromeden başka bir tarayıcı ile dener misin acabaChrome dan denedim indirmeyi yine aynı sanırım realtekde sorun var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapat aç yaptım yine aynı sanırım realtekde sorun var