- Reaksiyon puanı
- 44
Bu satıcı dolandırıcı mı? Not: indirime girmiş.
Son düzenleyen moderatör:
Nereden dolandırıcımı diye düşündünüz?
i7 32 gb ram pc ler bakrigimda paya bir pahaliydiNereden dolandırıcımı diye düşündünüz?
Yok hocam dolandırıcı değil, Technopat sitesinde aynı konu açılmış 2020'de, alan arkadaşlar var, memnunlar.
Tamam o zaman ben bunu alıyorumYok hocam dolandırıcı değil, Technopat sitesinde aynı konu açılmış 2020'de, alan arkadaşlar var, memnunlar.
Biraz daha araştıralım hocam, sorumluluk almaktan korktum şimdiTamam o zaman ben bunu alıyorum
Tamam knkYok hocam dolandırıcı değil, Technopat sitesinde aynı konu açılmış 2020'de, alan arkadaşlar var, memnunlar.
Ama çözulende varmis.Link satıcı hakkındakı bılgıler pek hosuma gıtmedi acıkcası, yınede karar sizin.
Yani aliyimmi?Bende baktım şimdi 3000 den fazla satış gerçekleştirmiş… Fiyat hatalıysa iptal edip düzeltirler. İade olur en kötü size
Alabilirsiniz, n11 alt yapısında olduğundan dolayı n11 güvenliğinizi sağlamak zorunda herhangi bir durumda n11 ile iletişime geçip iadenizi de alabilirsiniz o konuda korkunuz olmasın…Yani aliyimmi?
Hocam tüm forumdan özür dilerim, boşluğuma geldi kahkaha attım.Satıcı güvenilir, alabilirsin.
Al artık da herkes kurtulsun.