GerekliKullanıcı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 77
Diyeceğiniz müzikler elbet vardır içinizi dökün en çok uyanları da yazabilirsiniz
hepsi bir birinden iyi sanatçılar keşke geri gelseler bir albüm çıkarsalar varya koşarak alırım o albümü sırf nostalji içinFerdi TAYFUR başta olmak üzere İbrahim Erkal, Orhan Gencebay, Hakkı Bulut, Emrah gibi şarkıcıların müzikleri ruhuma ve duygularıma hitap ediyor.
Aynen katılıyorum ömrüm bunları dinlemekle geçti bunlarla büyüdüm. Hepsinden Allah razı olsun.hepsi bir birinden iyi sanatçılar keşke geri gelseler bir albüm çıkarsalar varya koşarak alırım o albümü sırf nostalji için
Bir tane daha şarkıcı vardı araba kazasında ölen bir kadın kimdi o bariyere giriyordu arabasıBu listeye Ahmet Kaya' yı da eklemek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen katılıyorum ömrüm bunları dinlemekle geçti bunlarla büyüdüm. Hepsinden Allah razı olsun.
Esengül' mü?Bir tane daha şarkıcı vardı araba kazasında ölen bir kadın kimdi o bariyere giriyordu arabası
aynen öyle ben sesini çok beğeniyorum onun abi açıkçası ego gibi olucak ama 16 yaşımdayım ve eskiye özenerekten LQ mun akranlarıam göre dah etkileyici olduğunu düşünüyorum söylediğin müzisyenlerin hiç birini tanımıcak çoook akranım varEsengül' mü?
Esengül' ün sesi ve yorumu efsanedir. Allah rahmet eylesin kendisine. Ben 46 yaşındayım ömrüm isimlerini zikrettiğim bu büyük efsaneleri dinlemekle geçti. Bunları dinleyen aşkı sevgiyi sadakati daha iyi hayatında tatbik eder. Ömrüm bunları dinlemekle geçti halen dinlerim. Tavsiye de ederim.aynen öyle ben sesini çok beğeniyorum onun abi açıkçası ego gibi olucak ama 16 yaşımdayım ve eskiye özenerekten LQ mun akranlarıam göre dah etkileyici olduğunu düşünüyorum söylediğin müzisyenlerin hiç birini tanımıcak çoook akranım var
benim en çok sevdiğim erkin koray dır keşke o zamanlar da yaşasaydım böyle koşa koşa yeni albümlerin kasetini almaya gitsem şimdi youtube aç dinle yorumla bitti heyecanı yokEsengül' ün sesi ve yorumu efsanedir. Allah rahmet eylesin kendisine. Ben 46 yaşındayım ömrüm isimlerini zikrettiğim bu büyük efsaneleri dinlemekle geçti. Bunları dinleyen aşkı sevgiyi sadakati daha iyi hayatında tatbik eder. Ömrüm bunları dinlemekle geçti halen dinlerim. Tavsiye de ederim.