• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bu sabah böyle bi Mail geldi!

lahalehey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bana bunun 4-5 farklı versiyonu geldi :D ama cevap olarak hep *aynı kalıbı* gönderdim :D:D:D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu mailleri umursayanlar oldukça bu p.m. ler mail kutularımızı işgal etmeye devam edecektir...

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tam bir "aptal tuzağı"

Bu tür maillere kananlar ve kanmak isteyenler olduğunu görmek de oldukça üzücü!

simdi internet uzerinden biliyosun ki milyonlarca dolarlık vurgunlar yapılıyor. ama vurgunu yapanlar bu paraları direk olarak kendi hesaplarına almıyorlar ve boyle yollarla bir aracı insan bulmaya calısıyorlar. demekki bu arkadaslar 3.750.000 dolar vurgun yapmıslar ve parayı once senın hesabına yatıracaklar (kı o zaman parayı calan kısı sen olacaksın kanun onunde) ve bu gelen paranın %40ı senın olsun kalanını bıze yolla dıyorlar (aslında sana kalacak para da hıc fena degıl 1,5 milyon dolar) ve sen kalan parayı onlara yolluyorsun. bir bucuk milyon dolar ile istedigini yapabilirsin gule gule kullan. (taaa ki FBI izini bulana kadar)
Sana tavsiyem:
-ya sans yuzume guldu diyerek kabul edıp 1.5 milyon doların sahibi olursun ama omrunun sonuna kadar "yusuf yusuf" diye yasarsın
-yada su adamın mail adresini versene bana :D:D:D:D

Tuzağın ikinci ayağı da burada devam etmiş! Arkadaşım çok gençsin, sakın ola bu maile cevap falan verme bu tarz "aslında iyi para var o işte haaa!" diyen mesajlara da itibar etme.

Kazanç helal olmadıkça kazanç değildir ki burada bir kazanç asla yok! Yazdıklarımı da bir küfür, hakaret değil abi tavsiyesi olarak oku.

Cyberwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabotaj MC yanlış anlamadıysam bu mailde kendisini o bankanın yetkilisi olarak tanıtan Victor Mensah, sana bir fon kullandıracagını bunun hiç risk taşımadıgını yatırdıgının kat kat fazlasını alabilecegini turunden bir seyler yazmış. Anlayacagın sıklıkla görülen bir tür dolandırıcılık maili, skın kanma, sakın ugraşma derim. Kendine iyi bak...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
10 Mart' ta bana böyle bir mail gelmiş... :devil:
"Tıkla ve gör....." diyor. :D:D
Okumak için buraya : :razz:
tıklasam mı acaba? :wacko::mrgreen:

1zvu6he.jpg