Bu saatten sonra LG G2 alınır mı ?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
[MENTION=458586]fatihdemirkan[/MENTION]
Bugün itibarıyla ev arkadaşıma Xperia Z2 almış bulunmaktayız kardeşim.Paralel ithalat aldık 1000 Tl üzerinde temperli glass arka ve ön cam jelatini + orjinal kutu aksesuarları var.Telefon bildiğin orjinal , tek farkı garantisini sony şirketi değil de başka bir garanti servisi veriyor.Telefon çok hoşuma gitti kamerası ve sesi özellikle çok iyi çıkıyor.Yaklaşık 2-3 saat elimden hiç bırakmadım fazla ısınmadı bende discovery cihazı var 30 dakikada ateş gibi oluyor.3 Gb ramı var ve gerçekten en çok dikkatimi çeken şey çok az ram harcıyor telefon toplam 700 mb ram harcıyor 2.3 boş ram kalıyor.Eğer telefon hakkında soruların var ise burdan sor yanıtlayabilirim...

fatihdemirkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@fatihdemirkan
Bugün itibarıyla ev arkadaşıma Xperia Z2 almış bulunmaktayız kardeşim.Paralel ithalat aldık 1000 Tl üzerinde temperli glass arka ve ön cam jelatini + orjinal kutu aksesuarları var.Telefon bildiğin orjinal , tek farkı garantisini sony şirketi değil de başka bir garanti servisi veriyor.Telefon çok hoşuma gitti kamerası ve sesi özellikle çok iyi çıkıyor.Yaklaşık 2-3 saat elimden hiç bırakmadım fazla ısınmadı bende discovery cihazı var 30 dakikada ateş gibi oluyor.3 Gb ramı var ve gerçekten en çok dikkatimi çeken şey çok az ram harcıyor telefon toplam 700 mb ram harcıyor 2.3 boş ram kalıyor.Eğer telefon hakkında soruların var ise burdan sor yanıtlayabilirim...
o işleri pek fazla bilmem nereden aldı internet üzerinden mi ?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Telefoncudan aldık 10 taksit yaptı ayda 100 tl paralel ithalat telefon genelde çoğu telefoncuda vardır.

fatihdemirkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuda gerçekten pek fazla bilgim yok :) Paralel ithalat ne oluyor

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Paralel ithalat mesela hong kong tan orjinal z2 ürününü getiriyorlar garantisini Sony firması değil getiren firma veriyor ve kdv ye tabi tutulmadığı için ucuz oluyor 500-600 tl fark ediyor.

fatihdemirkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony bayisinden alıklarımızla arasında bir fark var mı peki kalite konusunda falan ?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Hiçbir fark yok kutusundan aksesuarına kadar orjinal ürün

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben lg g2 kullanıyorum 2 yılı aşkın bir süredir telefonu alırken bende g2 g3 arasında kalmıştım g2 aldım hiçte pisman değilim arkadaşımın g3 ü var tam bir alev topu antutu yapalım dedik.telefonlara 2.sefer yapmaya çalıştık g3 alev aldı kasmaya başladı kapandı 2k ekranı kaldıramayor sarj kalitesi düşük kesinlikle g3 tavsiye etmem g2 ye sıra gelince telefon gayet stabil tüm oyunları kasmadan oynayabilirsiniz sarjı bir günü kesinlikle.çıkarıyor ben aktif kullandığım halde telefon gayet hızlı kasasının plastik oluşu beni rahatsız etmiyor ince bi.kılıfla kullanıyorum telefonu negatif yönlerine gelirsek ön kamerasi kötü selfie için alıyorsanız almayın ve ses kaliteside iyi değil yoğun kullanımda her telefon gibi ısınıyor .Bugün bana paramı geri verseler gider yine g2 alırım.Yardımcı olabilmişimdir umarım

S

SDN Tayyar

SDN Okuru
Bence asus zenfone 2 al 16 gb 1099 tl ben kullanıyorum çok memnunum android 5 var android 6 yı da alacak. Telefon biraz ağır ve kalın ama kullandıkça alışıyosun ele çok güzel oturuyor Sağlam bi kasa yapısı var . Kamerası hem ön hem arka çok iyi. sadece bir sıkıntısı var oda telefonun şarjı bitip kapandığında şarjdayken açılmıyor güncellemeyle gideceğini düşünüyorum.

beko1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alınmazzzzzzzzzzzzzzzz :thumbup:

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
G3 mü G2 mi diye sorarsan kesinlikle G2. Bununla beraber bu bütçede Asus Zenfone 2 daha iyi bir tercih olabilir. Zira özellik olarak daha iyi ve fonksiyonellik olarak G2'yi kopyalamış. Kısacası çakma ama daha iyi bir G2 gibi.

bilal sarıkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 2 aydır detaylı araştırmalarım sonucunda lg g2 almaya kesin karar verdim ama gidip 1.100 tl verip 0 değil 2.el 21 ay garantisi devam eden 750 ile 850 tl cihazlara karar kıldım daha mantıklı sonucta garantisi var ve temiz ciziksiz cihazlar bulabilirsin