Eski hesap22
Profesör
Umarım konu doğru yerdedir. Dediğim gibi tavsiye edermisiniz ? Büu satten sonra alınırmı bu cihaz hala (normal kullanım için) ?
Fiyatı belirtirseniz ona göre söylemek daha mantıklı olur.Umarım konu doğru yerdedir. Dediğim gibi tavsiye edermisiniz ? Büu satten sonra alınırmı bu cihaz hala (normal kullanım için) ?
Alınmaz o fiyatlarda gm5 plus daha akıcı deneyim sunar
nedene hocam ? kasma sorunu mu yaşarım yine sebebini yazarsanız iyi olur.
Merhaba,
Son açmış olduğunuz iki konuda da imla kurallarına dikkat etmediğiniz, başlıklarda tamamı küçük harf kuşlandığınız, konu yazılarda noktalama işareti kullanmadığınız tespit edilmiştir. Bu duruma dikkat etmelisiniz. Çünkü bu durum forum kuralları gereği yasaktır. Konu açarken dikkat edilmesi gereken yerlere;
Telefon Tavsiyesi Bölümüne Konu Açmadan Önce OKUYUN!
bağlantısından ulaşabilirisiniz.
İphone 5 konusunda ise;
Bu saatten sonra iphone 5 alınmaz. En düşük alıcağınız iphone, 5s olsun. Yeni ios sürümlerinde ip5 iyice yorulmaya başladı. Kısa vadede stabilite ve performans sorunları yaşatacaktır. O nedenle ikinci el bile olsa ip5s almanızı tavsiye ederim.
600₺ kadar hocam, biraz daha koyabilirm belki üstüneFiyatı belirtirseniz ona göre söylemek daha mantıklı olur.
O fiyata alınabilir.İos 10 alır sonrasını almaz diye tahmin ediyorum.Kullanılabilir hala bence.600₺ kadar hocam, biraz daha koyabilirm belki üstüne
alınmaz...Umarım konu doğru yerdedir. Dediğim gibi tavsiye edermisiniz ? Büu satten sonra alınırmı bu cihaz hala (normal kullanım için) ?
6sten aşağı iphone alma bence apple da mantık böyle işliyor bişey gerekmeden koymuyor adamlar 2gb ram koymuş 6se demekki gerekiyor öyleyse 1gblı iphone almak bence hata olur.Benim şahsi fikrim bu şekilde iphone almam kullanmam ama illa alacaksam 6sten aşağı almam onu da alamıosam android bakarım.Androidte ise 2gb sıkıntı yaşıyo artık alıncak telde en az 3gb ram şart samsung ise heleki 4.sonuç= iPhone 5 = ÇÖP tammadır arkadaşlar sağolun en kötü 5s düşünmek lazım bu konuda
tamam hocam, sağolun.6sten aşağı iphone alma bence apple da mantık böyle işliyor bişey gerekmeden koymuyor adamlar 2gb ram koymuş 6se demekki gerekiyor öyleyse 1gblı iphone almak bence hata olur.Benim şahsi fikrim bu şekilde iphone almam kullanmam ama illa alacaksam 6sten aşağı almam onu da alamıosam android bakarım.Androidte ise 2gb sıkıntı yaşıyo artık alıncak telde en az 3gb ram şart samsung ise heleki 4.
kimse önermemiş. ben biraz destek olayım sana. bence alınır. Daha önce de yazdım buralarda. Yakın bir akrabam 5 kullanıyor. 3 senedir ip5 kullanıyor ve telefon ilk günkü akıcılığında. Sebepleri : Telefonu yalnızca 3-4 sosyal medya, Whatsapp ve arama-sms ler için kullanıyor. Şimdi 600tl lik bütçeye de alacağınız android telefon da size grafik gücü isteyen oyunları catır catır oynatmaz. Dolayısıyla 600 tl ye ne bileyim samsungun bilmem adlarını atıyorum j1 telefonunu alacğınıza bence ip5 alınır.Umarım konu doğru yerdedir. Dediğim gibi tavsiye edermisiniz ? Büu satten sonra alınırmı bu cihaz hala (normal kullanım için) ?
kimse önermemiş. ben biraz destek olayım sana. bence alınır. Daha önce de yazdım buralarda. Yakın bir akrabam 5 kullanıyor. 3 senedir ip5 kullanıyor ve telefon ilk günkü akıcılığında. Sebepleri : Telefonu yalnızca 3-4 sosyal medya, Whatsapp ve arama-sms ler için kullanıyor. Şimdi 600tl lik bütçeye de alacağınız android telefon da size grafik gücü isteyen oyunları catır catır oynatmaz. Dolayısıyla 600 tl ye ne bileyim samsungun bilmem adlarını atıyorum j1 telefonunu alacğınıza bence ip5 alınır.
Konu açıldığı zaman alınabilirdi ama şuan alınmaz. Teknomarketler genelde 10.00 - 22.00 saat aralığında açık oluyor.
Konu açıldığı zaman alınabilirdi ama şuan alınmaz. Teknomarketler genelde 10.00 - 22.00 saat aralığında açık oluyor.
Anlayışınız için teşekkür ederiz .peki, anlıyorum...
Bence 5s alınır ekranı küçük gelemesse tabi çünkü hala stabil iyi telefon.Şimdi ne İphone 5 ,nede 5s alınır.
Ama İOS 10 'dan sonra performansı yüksek ihtimalle düşecek.Bence 5s alınır ekranı küçük gelemesse tabi çünkü hala stabil iyi telefon.
Aynn güncelleme yapmadan kullanabilir mi acaba ?Ama İOS 10 'dan sonra performansı yüksek ihtimalle düşecek.