Bu resim intihar ettiriyor !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
4D34A51A1E334BD9B3DA3A8FCB68CB1F.jpg

Ben fazla inceleyemedim akşam akşam. Yorumu siz yaparsınız

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
1e315ef7f85od4fr.jpg

oynanmamış hali yani çizilmemiş

------SONRASI--------- :D :D

news1199655474.jpg

abicim alakası yok biri intihar etmiştir sebebi bu kız demişlerdir :d

Son düzenleme:

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İngilizce bilmeyenlere birşey olmuyor demek ki. :D

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
gül gibi kız işte ne intiharı yaw :D

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Kardeşim bişiden anlamamışınız ya :p
Anlatılmak istenen bak böyle bi kız var ama sen onu tanımıyorsun. Bu dünyada boşa yaşıyorsun. :p

BeNBeN

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sanırım ben anladım. Kızın sol omzunda şeytan sağ omzu.................. şakayı bırakayımda ciddi ciddi anlatayım :D Beyinle ilgili bir şey bu, bir resime veya hareketli resime (video) normal bakıldığında göremeyeceğin şekilde küçük yada çok hızlı geçen bir şey koyuyorlar. Bunu sen okumuyorsun ama bilinç altına giriyor. Bu sinemalarda da kullanılıyor diye biliyorum. Siz film izlerken çok hızlı bir şekilde atıyorum patlamış mısır resmi çıkıyor ve anında kaybolur. Orada o resmin olduğunu bilsen bile göremeyeceğin kadar hızlı, sonra sen molada gidip patlamış mısır alıyorsun, canın çekiyor.

Bu yazdıklarımı çok yerden duydum ve okumuştum. Gerçekliği hakkında emin değilim ama hatta bir bilgisayar programı vardı, onu kurunca yine aynı şekilde bilgisayar ekranınızda "sigarayı bırak" yazısı çıkıyordu ve sigarayı bıraktırıyordu çünkü bilinçaltınıza hitap ediyor vs vs. Beni yargılamayın hatırladığım kadarını yazıyorum.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Forumda öyle bir program paylaşmıştı ama bir faydası yokmuş diyorlar. Tv de sinemalarda kullanılan daha profesyoneldir herhalde.

Ben yinede resme bakınca tuhaf oldum. Hem resim jpeg yani gif olsa tamamda değişen birşeyler olabiliyormu jpeg'de yoksa çok mu geri kaldım :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
eee yani? o dikdörtgendeki (sol köşedeki zoomlu hali) soluk yazı resmi %400 yapınca anca görünüyor, niye gidip kendimi öldüreyim ki şimdi?

BeNBeN

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya birader madem öldürüyor niye koyuyorsun buraya? Ne istiyorsun anlamadım :)

emrahxlx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D Kızın sağ omzunda Kill your self yazıyor...

ilk baktıgımda görmemistim ... yenigördüm ...

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
VAlla ben DAha öncede gördüm bunu Saatlercede baktım ama bi türlü ölemedim bendemi arıza var yoksa ? :D

the_fu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım ben anladım. Kızın sol omzunda şeytan sağ omzu.................. şakayı bırakayımda ciddi ciddi anlatayım :D Beyinle ilgili bir şey bu, bir resime veya hareketli resime (video) normal bakıldığında göremeyeceğin şekilde küçük yada çok hızlı geçen bir şey koyuyorlar. Bunu sen okumuyorsun ama bilinç altına giriyor. Bu sinemalarda da kullanılıyor diye biliyorum. Siz film izlerken çok hızlı bir şekilde atıyorum patlamış mısır resmi çıkıyor ve anında kaybolur. Orada o resmin olduğunu bilsen bile göremeyeceğin kadar hızlı, sonra sen molada gidip patlamış mısır alıyorsun, canın çekiyor.

Bu yazdıklarımı çok yerden duydum ve okumuştum. Gerçekliği hakkında emin değilim ama hatta bir bilgisayar programı vardı, onu kurunca yine aynı şekilde bilgisayar ekranınızda "sigarayı bırak" yazısı çıkıyordu ve sigarayı bıraktırıyordu çünkü bilinçaltınıza hitap ediyor vs vs. Beni yargılamayın hatırladığım kadarını yazıyorum.

sanırım böle bi olay fight club'da da wardı, saliselik bi görüntü gelip geçiodu felam..
:shifty:

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
patlamış mısır olayını National Geographic'de vardı :D Test falan ettiler onu gerçektende doğru sonuçlar buldular :D

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Harbiden Mekanrock yaa :D Sakata gelecez Senin yüzünden xD

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Evet arkadaşlar,
Kızımız hak yolunu buldu, artık kimi öldürsem kimi öldürsem diye gezmior.

1e315ef7f85od4frcopybp4.jpg

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hahahhaahha :D Son iki resim süper :D

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Bu resim forumda daha önce paylaşıldı.

Ben bu resime forumda daha önce çok baktım. Ama hiçbir şey olmadı ne yazık ki :lol:

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...