muratcanberber
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
Ben fazla inceleyemedim akşam akşam. Yorumu siz yaparsınız
İngilizce bilmeyenlere birşey olmuyor demek ki.![]()
Sanırım ben anladım. Kızın sol omzunda şeytan sağ omzu.................. şakayı bırakayımda ciddi ciddi anlatayımBeyinle ilgili bir şey bu, bir resime veya hareketli resime (video) normal bakıldığında göremeyeceğin şekilde küçük yada çok hızlı geçen bir şey koyuyorlar. Bunu sen okumuyorsun ama bilinç altına giriyor. Bu sinemalarda da kullanılıyor diye biliyorum. Siz film izlerken çok hızlı bir şekilde atıyorum patlamış mısır resmi çıkıyor ve anında kaybolur. Orada o resmin olduğunu bilsen bile göremeyeceğin kadar hızlı, sonra sen molada gidip patlamış mısır alıyorsun, canın çekiyor.
Bu yazdıklarımı çok yerden duydum ve okumuştum. Gerçekliği hakkında emin değilim ama hatta bir bilgisayar programı vardı, onu kurunca yine aynı şekilde bilgisayar ekranınızda "sigarayı bırak" yazısı çıkıyordu ve sigarayı bıraktırıyordu çünkü bilinçaltınıza hitap ediyor vs vs. Beni yargılamayın hatırladığım kadarını yazıyorum.
Bide bunu dinleyin ondan sonra düşünün intaharı. Hangisi daha etkili siz karar verin :lol:
Flash olarak ekleyemedim, onun yerine linkini verdim.
Mekanrock org Slowdive Miranda