Bu Ram Sadece İntelde mi çalışır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siannn

Asistan
Reaksiyon puanı
35

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Hayır. Her türlü DDR4 Masaüstü Anakartta çalışır.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bunun yerine Corsair Vengeance 3000 MHz öneririm. Bu bellekte çalışır ama ben RAM tarafında ilk Corsair tercih ederim. Intel etiketi falan satış taktiği merak etme.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Bunun yerine Corsair Vengeance 3000 MHz öneririm. Bu bellekte çalışır ama ben RAM tarafında ilk Corsair tercih ederim. Intel etiketi falan satış taktiği merak etme.
Model olarak bir fikrim yok fakat yurt dışında G.Skill Ram'lar daha çok tercih ediliyor.

rtakak

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
G.Skill ile Corsair en kaliteli iki bellek markası diyebilirim. Benim tercihim daha çok Corsair ürünlerini sevdiğimden kaynaklı.
Yani G.Skill yerine Corsair önerdin, Corsair ürünlerini sevdiğin için. Muhtemelen bu bellek hoşuna gittiği için burada linki var. Yani anlamışsındır demek istediğimi :)

Ryzen ilk çıktığı zamanlarda Ryzen uyumlu modeller vardı. Hala var tabi. Uyum sorunları yaşandığı için bu tarz modeller çıktı bu tarafta. Intel uyumlu olanlar da Intel tarafından test edilip onaylandığının sembolü. Tabi genelde DIMM DDR4 uyumlu her anakartta çalışırlar. Yani aldırış etmene gerek yok.

siannn

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Yani G.Skill yerine Corsair önerdin, Corsair ürünlerini sevdiğin için. Muhtemelen bu bellek hoşuna gittiği için burada linki var. Yani anlamışsındır demek istediğimi :)

Ryzen ilk çıktığı zamanlarda Ryzen uyumlu modeller vardı. Hala var tabi. Uyum sorunları yaşandığı için bu tarz modeller çıktı bu tarafta. Intel uyumlu olanlar da Intel tarafından test edilip onaylandığının sembolü. Tabi genelde DIMM DDR4 uyumlu her anakartta çalışırlar. Yani aldırış etmene gerek yok.
Teşekkür ederim sıkıntı çıkmasın üzülürüm :)

siannn

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Hocam aldım geçti yani :)