laptopMasaüstü mü laptop mı
Çalışır
Yalnız laptop ram i o kingston olanO zaman çalışmaz. Attığın fotodaki Kingston ram masaüstü için. Sodimm olanını almalısınız
verdiğiniz bilgi için teşekkürler ben de az daha bunu alacaktımO zaman çalışmaz. Attığın fotodaki Kingston ram masaüstü için. Sodimm olanını almalısınız
tamam hemen atıyorumMemory kısmına gelip oradan atarmısınız bir foto
tamamdır bunu mu almam gerekiyor bu arada bunun 4gb versiyonu var mısize 2666mhz cl19 bir sodimm lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Kingston KVR26S19S8/8 8GB DDR4 2666MHz CL19 Notebook Bellek - Fiyatı, Yorumları
Kingston KVR26S19S8/8 8GB DDR4 2666MHz CL19 Notebook Bellek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tamamdır bunu mu almam gerekiyor bu arada bunun 4gb versiyonu var mı
bununla aynı değil mi bu ürün zamanınızı alıyorum kusura bakmayın![]()
Kingston KVR26S19S6/4 4 GB DDR4 2666 MHz CL19 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Kingston KVR26S19S6/4 4 GB DDR4 2666 MHz CL19 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
hocam değillerbununla aynı değil mi bu ürün zamanınızı alıyorum kusura bakmayın
bende 4gb vardı zaten bir de 8 i çalıştırabilir mi beraberBen olsam 8 gb alır takardım anakart zaten 8 i destekliyor
tamamdır anladım çok teşekkürler vakit ayırdığınız içinhocam değiller
Model farkı var aynısının masaüstü ve laptop için olanları mevcut.Yalnız laptop ram i o kingston olan
Çalışır sıkıntı olmazmhz ve cl farkı var çalışabilirde çalışmayabilirde
Bilgisayarın çok iyi değilse 8 eklemeye para harcama 4 ekle. Zaten ekledikten sonra farkını hissedeceğini de zannetmiyorumbende 4gb vardı zaten bir de 8 i çalıştırabilir mi beraber
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır anladım çok teşekkürler vakit ayırdığınız için
adamın attığda sodimdi dikkatli bakModel farkı var aynısının masaüstü ve laptop için olanları mevcut.
Çalışır sıkıntı olmaz
Bilgisayarın çok iyi değilse 8 eklemeye para harcama 4 ekle. Zaten ekledikten sonra farkını hissedeceğini de zannetmiyorum
Kingston KVR26S19S6 4 GB RAM: Amazon.com.tr
Kingston KVR26S19S6/4 4 GB 2666 MHz DDR4 CL19 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Uyumlu modeli bunlar.
Aynı ayarda alternatif:
![]()
Crucial Basics Ct4g4sfs8266 4 Gb Ddr4 2666 Mhz Cl19 Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Crucial Basics Ct4g4sfs8266 4 Gb Ddr4 2666 Mhz Cl19 Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Kodu yanlış okumuşum adamlar benzer kodla bir sürü model çıkarmışadamın attığda sodimdi dikkatli bak
Part numberı değerini internetten arayarak Ram modeline ulaşabilirsin.
Kodu yanlış okumuşum adamlar benzer kodla bir sürü model çıkarmış
Başta yanlış okuyup o kodlu olanı masaüstü olarak yazmışım dostum bu da aynısı laptop için olur yani
teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler ışığında RAM i sipariş verdim hayırlı geceleradamın attığda sodimdi dikkatli bak