TarihciBey
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 13

POWER BOOST 650W 80+ 120mm Fanli PSU | ITOPYA
POWER BOOST 650W 80+ 120mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile JPSU-BST-ATX650WEU ITOPYA'da

Ucuz kaliteli Psu Lazim yaKötü. Bütçe? Sistem?
Ucuz kaliteli Psu Lazim ya
xigmatek'in nesi kötü?Aerocool VX Plus serisine bak.
Ben neredeyse 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim 80+ sertifikalı mis gibi psu eğer bütçen buna yetiyorsa alabilirsin çok rahat normal kullanımda işlerini görür. Aerocool VX Plus bu çok iyi bi şeye benzemiyor tabi yine de sen bilirsin.bu marka güzelmi?![]()
POWER BOOST 650W 80+ 120mm Fanli PSU | ITOPYA
POWER BOOST 650W 80+ 120mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile JPSU-BST-ATX650WEU ITOPYA'dawww.itopya.com
GamePower Fln İyimi Knk?Ben neredeyse 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim 80+ sertifikalı mis gibi psu eğer bütçen buna yetiyorsa alabilirsin çok rahat normal kullanımda işlerini görür. Aerocool VX Plus bu çok iyi bi şeye benzemiyor tabi yine de sen bilirsin.
Ben neredeyse 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim 80+ sertifikalı mis gibi psu eğer bütçen buna yetiyorsa alabilirsin çok rahat normal kullanımda işlerini görür. Aerocool VX Plus bu çok iyi bi şeye benzemiyor tabi yine de sen bilirsin.
GamePower Fln İyimi Knk?
XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
xigmatek'in nesi kötü?
vatanda o var 1100e...Aerocool VX alınabilir düzeyde olan en düşük PSU. O Xigmatek daha düşük bir model, ben olsam almam... Ha ayrıca 80+ sertifikasının kaliteye gram etkisi yok.
Sende en kötü markaları buluyorsun hep.
Aerocool VX Plus daha kaliteli model.