Bu kasanın içindeki PSU bana sıkıntı çıkarır mı?(Elektrik kesintisinde falan) Power Boost VK-1631 500W USB 3.0 ATX Kasa Meshed Panel Full Siyah | ITOPYA
Bence çıkartmaz.Bu kasanın içindeki PSU bana sıkıntı çıkarır mı?(Elektrik kesintisinde falan) Power Boost VK-1631 500W USB 3.0 ATX Kasa Meshed Panel Full Siyah | ITOPYA
Çıkartmaz diye düşünüyorum ama tereddütlerim var.Bence çıkartmaz.
Kasa iyi fena değil, bence yeter ya sana.Çıkartmaz diye düşünüyorum ama tereddütlerim var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanan insanlar var aslında sıkıntı çıkartmamış
Doğruİçerisinde büyük ihtimalle çok kalitesiz bir power supply var.
Kasa ve psu yu ayrı almak birisine ortalama olarak 550-600'e patlar (kaliteli alırsa).Bu psu nun 12V kanalı büyük ihtimalle çok düşük Watt veriyordur,psu yazılmamış fakat bu fiyata kaliteli bir psu koyacaklarını sanmıyorum.
Bu bütçede alınabilir gibi duruyor.Pek kaliteli olmasada ancak bu oluyor.Doğru
Ne yapsam kararsız kaldım ya alacağım ya almayacağım sistem bu BOOST-GSR/Ryzen 3 1200/Sapphire RX570 Pulse ITX 4GB/8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Evet ama yeter bence onaBu bütçede alınabilir giib duruyor.PEk kaliteli olmasada ancak bu oluyor.
Bu sistem sana çok rahat yeter.Doğru
Ne yapsam kararsız kaldım ya alacağım ya almayacağım sistem bu BOOST-GSR/Ryzen 3 1200/Sapphire RX570 Pulse ITX 4GB/8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA