İos lahmacunu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 145
asus rog 3080 , gskill tridenz 3600mhz ( cl16 4000mhz yapılacak) i9 11900kf ( 5.2 ghz yapılacak) için kullanılacak.
Psu yeter mi ?
ve iyi mi ?
alınır ise sipariş vericemGayet yeterli ve güzel bi psu.
alabilirsin hiçbir sıkıntı olmayacağını düşünüyorumalınır ise sipariş vericem
1000 watt,fazla.Ve fiatı çok yüksek.850 watt kalite bi power alabilirsiniz.
seneye 4070 çıktıpında daha iyi olmaz mı1000 watt,fazla.Ve fiatı çok yüksek.850 watt kalite bi power alabilirsiniz.
işlemci fazla güç çekiyoryaNvidia 750 w önermiş. 850 w yeterli. 1000w fazla gereksiz. Tabi paradan yana sıkıntın yoksa karar senin, birşey diyemem.
outervision 879w önerdi site iyi mi ?Çekse ne olacak Overclok ile en fazla 300 -350 watt ,küsurat bi şey çekecek.
Corsair'in S sınıfı PSU'su daha ucuz.Hocam bu yeterli değil mi arkadaşa bana önerdiğinizin bir üstü. @met 35![]()
SilverStone 850W 80+ GOLD Strider Gold S Serisi Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-ST85F-GS) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
SilverStone'dan 80Plus Gold Sertifikalı, En Üst Kalite Güç Kaynağı! Silverstone Strider Gold S 850W toplam gücün neredeyse tamamını tek 12V kanalından verebilen yapısıyla yüksek kaliteli güç kaynağının sınırlarını yeniden çiziyor. Silverstone Strider Gold S 850W güç kaynağı; tek 12V...www.teknobiyotik.com
VermedimVermediysen iki dakika bekle şu arkadaş iyi anlıyor : @Yuksek RPM
verdim gittiVermedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistemi full rog diziyorum
Stok bitmiş önerdiğim psu nun fiyat güncellemesi almamış o yüzden öyle gözükğyor. iyi olduğu için önermiştim fakat stoğunu bitmişmi diye kontrol etmemiştim.İyi ancak pahalı. Bunlara bakabilirsiniz
Corsair Cp-9020180-Eu Rm850X V2 850W Tam Modüler 80+ Gold Güç Kaynağı: Amazon.com.tr
Gigabyte AORUS GP-Tran850GM güç kaynağı düzenleyici : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gigabyte AORUS GP-Tran850GM güç kaynağı düzenleyici : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Corsair'in S sınıfı PSU'su daha ucuz.