İnternette böyle bir şey gördüm sizce alınır mı ? Migros Sanal Market
---- Mesajlar birleştirildi ----
@Death Mark sizce alınır mı ?
Son düzenleme:
Aynen gitmedi etiket galiba, banada eski kasa gibi geldi eski kasa alasım yok ama bilemedim şimdiEh alınabilir gibi.
PS4 Fat(eski) kasa ve tek kol. Yanında oyun da yok.
@Death Mark sizce alınır mıymış diye sormuş arkadaş
Muhtemelen etiket gitmemiştir.
Tek kullanımlık için ideal.İnternette böyle bir şey gördüm sizce alınır mı ? Migros Sanal Market
Sorun çıkacağından değil ama ben bizim şehirde 2.el buldum 2 kol, 500 Gb, Gta V ve Pes17 1400-1500 TL falan olması lazım sizce hangisi daha mantıklı.Ben de 4 senedir Fat kasa kullanıyorum bir sorunu yok
Fat olduğunda sorun çıkaçak değil![]()
Tek kullanimlik derken ne demek i̇stedi̇ni̇z hocamTek kullanımlık için ideal.![]()
Haa peki̇ hocam bi̇ sikinti fi̇lan çikartirmi eski̇ olduğu i̇çi̇n bi̇de şi̇mdi̇ ben konsol alicam oynuyacağim oyunlarTek oyunculu yani.
Dostum Ps4'e özel oyun oynamazsan Xbox One S alabilirsin bence ama Ps4 de olan oyunlar gerçekten efsane ben oynamadan duramamHAA PEKİ HOCAM Bİ SIKINTI FİLAN ÇIKARTIRMI ESKİ OLDUĞU İÇİN BİDE ŞİMDİ BEN KONSOL ALICAM OYNUYACAĞIM OYUNLAR
KLASİK OYUNLAR YANİ PES GTA GİBİ BİR KAÇ OYUNDA BUNUN İÇİN ÜSTEKİNİMİ ALIYIM
XBOX ONE S Mİ ALIYIM YOKSA PS4 SLİMMİ BANA YARDIM EDERMİSİNİZ
Ps4 Slim en yeni modeli onu alman daha iyi olabilirHAA PEKİ HOCAM Bİ SIKINTI FİLAN ÇIKARTIRMI ESKİ OLDUĞU İÇİN BİDE ŞİMDİ BEN KONSOL ALICAM OYNUYACAĞIM OYUNLAR
KLASİK OYUNLAR YANİ PES GTA GİBİ BİR KAÇ OYUNDA BUNUN İÇİN ÜSTEKİNİMİ ALIYIM
XBOX ONE S Mİ ALIYIM YOKSA PS4 SLİMMİ BANA YARDIM EDERMİSİNİZ
@DeAth Mark
BU PS4 MÜ PS4 SLİMMİ
Dediğiniz Ps4lerin linkini atar mısınız ?AMA ARADA 600 TL FARK VARYA ONDAN BİDE OYNUYACAĞIM OYUNLAR BELLİ