Soru Bu programı bilen harbi old'dur! (kel çizer)

artbymiraç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir ara wikipedide bu programla ilgili bir kaynak bulmuştum, tam olarak hangi kanalda yayınlandığını hatırlamıyorum ama Türkçe ismi "kendin çiz" veya "kendin yap" olması gerekiyor. Aynı adamın iki farklı eğitim programı vardı, diğerinde pratik çizim yapmayı öğretirken, bir diğerinde de origami tarzı şeyler öğretiyordu.
Art attack programından farklı olarak, sunucu hiç konuşmuyordu ve kel biriydi. Program, Art attack programına göre daha kısa sürüyordu. Almanya veya Fransa'da yayınlanan bir çocuk programıydı, 2006-2009 arası Türkiye'de yayınlanan bu programı aramam bir hayli sürdü. Netde buna benzeyen bir tane fotoğraf buldum.
Screenshot_2025-01-07-23-04-25-576_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

Tipi tam olarak böyle değildi ama buna benziyordu. Çılgın bir herifti, hayvanları izledikten sonra deli gibi studyosuna koşup onları çiziyordu. Ben de izlerken "kazık kadar adam bunları mı çiziyor?" Diye tepki veriyordum. Aslında adsmın daha pro çizimleri var, Sadece çocukların çizebileceği kolay resimleri tercih ediyor, sonuçta bu bir çocuk programı