Bu Programı Ben Yaptım

Reaksiyon puanı
189
programın ne işe yaradığını anlatan bir yazı ve ekran görüntüsü ile yayınlamadığın sürece insanlar şüphe ile yaklaşacaktır ve indirmeyecektir.

ayrıca aynı konuyu tekrar tekrar açmışsın...

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
programın ne işe yaradığını anlatan bir yazı ve ekran görüntüsü ile yayınlamadığın sürece insanlar şüphe ile yaklaşacaktır ve indirmeyecektir.

ayrıca aynı konuyu tekrar tekrar açmışsın...

Arkadaşım ben denedim program radyo programı belli başlı radyoların yayınlarını koymuş programa yani aşırı büyütülecek birşey değil fakat işinize yarayabilir.

Ha bu arada unutmadan programın ekran görüntüsü:

Uploaded with ImageShack.us

Reaksiyon puanı
189
doğrudur radyo programıdır ama sadece bir exe linki verip deneyin denilmez açıkçası. ne olduğunu kullanacak insanlara tanıtıp bir ekran görüntüsü koymak gerekir. o exenin içerisinden ne çıkacağını bilemediğim için nasıl güvenip indirebilirim ki.

kötülemek için söylemiyorum, sakın yanlış anlaşılmasın. yazılım sektöründeki arkadaşların genel yapması gereken bir şey bu. kullanacak kişiye programınızı tanıtmazsanız kişiler de kullanma konusunda güven sorunu yaşarlar...

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
doğrudur radyo programıdır ama sadece bir exe linki verip deneyin denilmez açıkçası. ne olduğunu kullanacak insanlara tanıtıp bir ekran görüntüsü koymak gerekir. o exenin içerisinden ne çıkacağını bilemediğim için nasıl güvenip indirebilirim ki.

kötülemek için söylemiyorum, sakın yanlış anlaşılmasın. yazılım sektöründeki arkadaşların genel yapması gereken bir şey bu. kullanacak kişiye programınızı tanıtmazsanız kişiler de kullanma konusunda güven sorunu yaşarlar...

sende haklısın kardaş...

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle herkezden Özür Diliyorum Biraz Acelem vardı tarkan255 arkadaşımız upload etmiş çok teşekkür ederim tekrardan k.bakmayın program nasıl olmuş ilk programım :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ilk programın olduğu için fazla eleştirmeyecem
fakat şunu söyleyebilirim ki 1 ay sonra bu programı görüp çok daha iyisini yapabilirdim diyeceksin.

umarım bu günkü hevesin hırsın asla sönmez başarının sırrı bu çünkü

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Tivibuya bile rakip olursun :) ilerde.. .

ozturk4434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her zaman düşünüyorum bu hid oğlu hidler bizlerden dahamı iyi diye şimdi anlıyorum ki hep aynı pencereden bakmışım istesek onların yaptığı programların en iyisini ve ne güzelini yapabilirmişiz THESTORM ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Calismalarini gelistirirsin insallah guzel bi program

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
devamında kat kat iyilerini yaparsın umarım :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Eline sağlık kardeş :) Başarıların ve araştırmalarının devamını dilerim

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ulan 7 yıllık programcıyım, kod yazarken hep radyo dinlerim. ama böyle bi proje hiç aklıma gelmedi :D Sağol birader. aydınlattın beni. :D bnde kendi radyomu yazayım bari

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
kral Fm Frekansini bulamadim disable yaptim :D
Begenen herkeze tesekkur ederim :D
siz cok iyi bir ailesiniz :D

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
KRAL FM butonunun enabled i neden false :D
Kral Fm Frekansını bulamdım Disable yaptım :D server yoğunmuşta Açılmıyomuş gibi:D

Her zaman düşünüyorum bu hid oğlu hidler bizlerden dahamı iyi diye şimdi anlıyorum ki hep aynı pencereden bakmışım istesek onların yaptığı programların en iyisini ve ne güzelini yapabilirmişiz THESTORM ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM
kardeşim yaptığın yorum ve düşünceler için canı gönülden teşekkür ederim.

Calismalarini gelistirirsin insallah guzel bi program

devamında kat kat iyilerini yaparsın umarım :)

helal sana devam et

ulan 7 yıllık programcıyım, kod yazarken hep radyo dinlerim. ama böyle bi proje hiç aklıma gelmedi :D Sağol birader. aydınlattın beni. :D bnde kendi radyomu yazayım bari
:D daha iyilerini yapacağınıza adım gibi eminim ilk programım eksiklikler yanlışlıklar eminim wardır ama inşallah daha iyisi için çalışacağım:D
başarılar dilerim daha iyilerini bekliyoruz

Eline sağlık kardeş :) Başarıların ve araştırmalarının devamını dilerim

Tüm Yorum Yapıp beni Destekleyen Tüm Arkadaşlarıma Canı gönülden teşekkür Ederim :D:clap:

mert26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selamlar ben de böyle küçük çaplı programlar yapmak isitiyorum ama nasıl yapılacağını nereden yapılacağını bilmiyorum bana bir yardım eder misiiniz nasıl yapılacağı hakkında

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
selamlar ben de böyle küçük çaplı programlar yapmak isitiyorum ama nasıl yapılacağını nereden yapılacağını bilmiyorum bana bir yardım eder misiiniz nasıl yapılacağı hakkında

Benimde Fazla Bilgim yok :Dböyle ufak programlar yapmaya çalışıyorum :)
Bildiğim Kadarıyla Birçok program yazma Dili Var Mesela ben bu Radyo Programını Visual Basic'le yaptım.:) İnternette Çeşitli Dersler var.Bu Mesajdan Sonra eminim Sana bilgi Verilecek. Diğer Sayfalara bakarsan Orada 7 Yıllık Programcıyım Aklıa böyle program yapmak gelmedi gibi yazılar Var. Mesaj yollayıp Sorabilirsin. Sana yardım Etmek isterdim Ama Bende Pek Bilmiyorum Programdan Anlaşılacağı üzere :D:glare::4:

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
gerçekten güzel arayüze biraz daha efekt felan eklemelisin çok sade görünüyor windows 98 deymişiz gibi daha sonra da bence radyoların sayısını arttırırsa gerçekten çok güzel olur.Gerçekten tebrik ediyorum.

Şu an deniyorum vodafone hat var sn de 15kb ı geçemiyo dahili 3g ile internete giriyorum süper donma takılma yok süper acayip hoşuma gitti bunu geliştirseniz varya çok güzel olur.

erhan289

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben indirdim çalışıyor güzel çalışma teşekkürler

mert26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selamlar ben visual basic 2005'ı yükledim components açamıyorum ctrl+t yapıyorum olmuyor

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
gerçekten güzel arayüze biraz daha efekt felan eklemelisin çok sade görünüyor windows 98 deymişiz gibi daha sonra da bence radyoların sayısını arttırırsa gerçekten çok güzel olur.Gerçekten tebrik ediyorum.
İnşallah Daha iyilerini Yapmaya çalışacağım :)

Şu an deniyorum vodafone hat var sn de 15kb ı geçemiyo dahili 3g ile internete giriyorum süper donma takılma yok süper acayip hoşuma gitti bunu geliştirseniz varya çok güzel olur.
internette bulunan frekansların tamamı çok eski hiçbiri çalışmıo hepsini bayağı bir zorluk dahilinde buldum :D

ben indirdim çalışıyor güzel çalışma teşekkürler
Beğendiğiniz için Teşekkür Ederim :)

Hayırlı olsun tbkler başarılar
Saolun :)

---------- saat 22:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:39 eklenmişti ----------

selamlar ben visual basic 2005'ı yükledim components açamıyorum ctrl+t yapıyorum olmuyor

Resimli Anlatmaya çalıştım Umarım Yapabilmişimdir.
Beğenirseniz Mesaj Yazmanız kâfi :):):D

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
sonraki versiyonda sistem tray a atılabilmesi ve ordan kanal değiştirmeyide yaparsan kral olur
he birde radyo Tatlıses'i eklersen programın devamlı kullanıcısı olabilirim :)