mustafaguc43
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
windows orjinal değil
bilmiyorum nerden öğrenecezSSD var mi?
Aygıt yöneticisini açın ve oradan disk sürücülerine bakın.bilmiyorum nerden öğrenecez
Aygıt yöneticisini açın ve oradan disk sürücülerine bakın.
toshina yazıyorAygıt yöneticisini açın ve oradan disk sürücülerine bakın.
boş alan varsa yüklenirMesaj otomatik birleştirildi:
toshina yazıyor
Bu HDD, kurabilirsin fakat SSD olmadan kötü olur.Mesaj otomatik birleştirildi:
toshina yazıyor
SSD alırsan açılış süren 10 sn altına rahat düşecektir.Bu HDD, kurabilirsin fakat SSD olmadan kötü olur.
ssd yokSSD var mi?
Sadece açılma hızına etki etse dükkan senin, kullanılmaz hale geliyor bir süre sonra 5400 RPM disk ile.SSD alırsan açılış süren 10 sn altına rahat düşecektir.
windows orjinal deyil windows 10 yüklesem bir sorunla karşılaşırmıyımRahat yüklenir, sadece bilgisayar açılırken açılması uzun sürebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SSD alırsan açılış süren 10 sn altına rahat düşecektir.
Benim açılış sürem yaklaşık 7 sn, Samsung EVO 860 kullanıyorum.
Zaten format atıyorsun, bir sorun teşkil etmez fakat 30 TL'lik lisans çok pahalı değil, korsan kullanmayin.windows orjinal deyil windows 10 yüklesem bir sorunla karşılaşırmıyım
Sıfırdan kurulum yaparsanız bir sorunla karşılaşmazsınız, OEM key alıp kullanabilirsiniz. Korsan aktivasyon yazılımları kullanmayın!windows orjinal deyil windows 10 yüklesem bir sorunla karşılaşırmıyım
hayır win 10 orjinal olmasına çalış yeterwindows orjinal deyil windows 10 yüklesem bir sorunla karşılaşırmıyım
microsoftan yükleyecem windows 10 uSıfırdan kurulum yaparsanız bir sorunla karşılaşmazsınız, OEM key alıp kullanabilirsiniz. Korsan aktivasyon yazılımları kullanmayın!
Bir sorun olmaz. Kurulumdan sonra korsan aktivasyon yazılımları kullanmayın.microsoftan yükleyecem windows 10 u
senin bildiğin aktivasyon siteleri varmı korsan olmayanBir sorun olmaz. Kurulumdan sonra korsan aktivasyon yazılımları kullanmayın.
adamlar para verip aldığını sana bedevaya mı vereceksenin bildiğin aktivasyon siteleri varmı korsan olmayan
Yazılımbudur'dan 30 TL'ye OEM key alabilirsiniz.senin bildiğin aktivasyon siteleri varmı korsan olmayan
buradan aldığımız keyi direk ürün anahtarını değiştiremi yazacazYazılımbudur'dan 30 TL'ye OEM key alabilirsiniz.
![]()
Wİndows 10 Pro Lisans, Windows 10 Pro Key, Windows 10 Lisans, Windows 10
Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.www.yazilimbudur.com
Aynen öyle.buradan aldığımız keyi direk ürün anahtarını değiştiremi yazacaz