Yardım12357
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 74
AynenFotoğraf net görünmüyor.
Adamın gözünde doğuştan zoom varq9400 quad core işlemci ve gt 730'u var göremeyenler için.
aynen gt 740 ve quad core q9400 sizce nasılAdamın gözünde doğuştan zoom var![]()
q9400 gt730Fotoğraf net görünmüyor.
q9400 gt730
peki kaç sene götürürEğer az kullanılmışsa biraz fiyatını yüksekten verebilirsin.
Yani Öyle pahalı bir fiyat koyamazsınız ama Tahmini 1,7k-2,5 arası koyarsınız gibime geliyor.
2 bile zor.peki kaç sene götürür
Eğer sadece günlük işlerde kullanırsan epey götürür.peki kaç sene götürüreğer oyun oynamıyorsan yinede epey götürür.
oyun sadece lol cs go oynansaEğer sadece günlük işlerde kullanırsan epey götürür.
Lakin oyun oynayan biri isen zaten bu oyun oynayan kişiye göre değişir.
Bak agam.oyun sadece lol cs go oynansa
anladım,beni2-3 sne götürse yeterBak agam.
Benim ekran kartım yok.3 GB ramim var.
500 GB yakın SSD ve Aşağı yukarı aynı işlemcim var.
Bu bilgisayar 4 yıldır olanca şeye rağmen dayanıyor.
Cs 1,6 oynuyorum.2-3 saat.
Forumda dolanıyorum 3-4 saat.
Video indirip video izliyorum 1,5 saat.
4 yıldır dayanan bir pc.
Diğer pc'lere göre yavaş.
Kasa ilk çalıştığında motor sesi geliyor.Hafifçe tokatlıyorum düzeliyor.
Bu kasanın kaç yıl daha dayanabileceğini başka bir forumda yazdığımda ''2-3 ay bile yaşayamaz'' dediler.
Yani eğer iyi kullanırsan herhalükarda dayanır.Ben diyeyin 2-3 yıl sen de 4-5 yıl.
Aynen, bazı arkadaşlar 3000 filan demişBen vermezdim. Para mı bu özelliklere harcamam.
Peki size 19 inch Philips monitör,bu kasa mouse klavye 1.500 dense alır mıydınız?Aynen, bazı arkadaşlar 3000 filan demişYa hiç piyasaya bakmıyor musunuz! 1000 TL bile etmez bence...
Ekran küçük ve 1080p mi ona bakardım... Klavye mekanik mi, fare kablolu ve çok basit ise ve kasa,psu kalitesiz, özelliksiz ise yine yüzüne bile bakmam bilgisayarın... Dertsiz başıma dert almazdım.Peki size 19 inch Philips monitör,bu kasa mouse klavye 1.500 dense alır mıydınız?