Bu Parçalar Uyumlu mu?

Ozcaony

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba mutlu gunler. Asagiya biraktigim parcalar birbiri ile uyumlu mu? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Ben hic anlamiyorum toplama isinden… yeni cikacak oyunlari vb. Takilmadan oynayabileyim yeter benim icin. Bu yasima kadar geldim, artik kenari cekilip oyun oynamak istiyorum sadece.

Anakart

Ram

Islemci

Kasa

Ekran karti

Sogutucu

Tavsiyelerinize acigim, ram oyun performansini ne kadar etkiler bilmiyorum, eger sorun cikartirsa 32GB alabilirim. Gorselin benim icin onemi yok, rgb denilen isiklar olmasa da olur. Windows kullanmayali belki 10 yil olmustur, ama mecbur windows olmasi gerekiyormus oyun oynamak icin.

Tsk.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
Ramler uyumlu değil hocam ddr 4 ram seçmişsiniz ddr 5 rem almanız laazım o işlemci ve anakartı kullanmak isterseniz

16 gb ram oyunlarda hala gaayet yeterli 32 gb ram e masraf yapmanıza çokta gerek yok.

Son düzenleme:

Ozcaony

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ramler uyumlu değil hocam ddr 4 ram seçmişsiniz ddr 5 rem almanız laazım o işlemci ve anakartı kullanmak isterseniz

16 gb ram oyunlarda hala gaayet yeterli 32 gb ram e masraf yapmanıza çokta gerek yok.
Cok tesekkur ederim Ali Erdem Bey. Ramler harici degistirmemi tavsiye edeceginiz bir sey var midir? Islemci guzel mi?

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
Cok tesekkur ederim Ali Erdem Bey. Ramler harici degistirmemi tavsiye edeceginiz bir sey var midir? Islemci guzel mi?
işlemci çok güzel bir seçimm olmuş hocam

kusura bakmayın görmemişim dün birde depolama ve güç kaynağı atmamışsınız onları ne alıcaksınız

ve hocam illakii sıvı soğutma almak mı istiyorsunuz uzun vaadede bozulabiliyorlar giriş seviyesi olanlar kule tipi soğutucu olur derseniz önermek isterim sıvı soğutma için fiyatı artırmanızı tavsiye ederim

sıvı soğutma isterseniz bunu almanızı tavsiye ederim

Son düzenleme:

Ozcaony

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemci çok güzel bir seçimm olmuş hocam

kusura bakmayın görmemişim dün birde depolama ve güç kaynağı atmamışsınız onları ne alıcaksınız

ve hocam illakii sıvı soğutma almak mı istiyorsunuz uzun vaadede bozulabiliyorlar giriş seviyesi olanlar kule tipi soğutucu olur derseniz önermek isterim sıvı soğutma için fiyatı artırmanızı tavsiye ederim

sıvı soğutma isterseniz bunu almanızı tavsiye ederim
Yanitiniz icin cok tesekkur ederim depolama icin 1 terabayt SSD dusundum guc kaynagi da kasanin icinde varmis. Ama marka iyi degilmis sanirim cunku birisi baska markaya yonelmem gerektigini kaliteli bir marka olmadigini soyledi. Sivi sogutma daha iyi soguturmus gibi dusundum cunku arastirirken radyator vs diye kavramlar gordum arabamdan yola cikarak boyle bir mantik kurdum. Yanlis mi dusunmusum kule tipi dediginiz daha mi iyi acaba? Attaginizi inceleyecegim.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
kule tipi daha iyi soğtuyo bilgisiyarla uğraşmak istemiyorsanız bence kule tipi alın sıvı soğutmalar bozulabiliyor uğraştırabiliyorlar kule tipi hem daha iyi soğtuyo hemde daha uzun ömürlüler

hem içinde termal macunda var ayriyetten almanıza gerek yok

Son düzenleme: